Κατηγορίες
Basket

Τέλος η σεζόν για τους Bucks, αποκλείστηκαν άδοξα από τους Heats (vid)

Ο Τζίμι Μπάτλερ έκανε πράματα και θάματα στο «Fiserv Forum», οδηγώντας τους Μαϊάμι Χιτ σε σπουδαία νίκη με 128-126 στην παράταση επί των Μιλγουόκι Μπακς.

Οι εκπρόσωποι της Φλόριντα έφθασαν στο 4-1 κι εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά της Ανατολής, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Νιου Γιορκ Νικς, έχοντας μειονέκτημα έδρας. Τα «ελάφια», που είχαν το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ, βγαίνουν πρόωρα σε διακοπές.

Ο 33χρονος φόργουορντ ήταν εκείνος που με λέι απ έκανε το 118-118 κι έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. Τελείωσε με 42π., οκτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να κάνει triple double με 20π., δέκα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ και τον Κέβιν Λοβ να είναι «διπλός» με 15π. και δώδεκα ριμπάουντ. Ο Γκέιμπ Βίνσεντ είχε 22π., αλλά με 9/23 σουτ εντός παιδιάς, μαζί με έξι ασίστ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 38π. και είκοσι ριμπάουντ και ο Κρις Μίντλετον με 33π., έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ηγήθηκαν των γηπεδούχων. Ο Μπρουκ Λόπεζ «σταμάτησε» στους 18π. και τα δέκα ριμπάουντ και ο Τζρου Χόλιντεϊ στους 16π., τα εννέα ριμπάουντ και τις έξι ασίστ. Δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

*basket.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected