Γ Εθνική / Τοπικά

Στα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2 Αιολικός και Γιούχτας, υποβιβάστηκε η ΑΕΠ Κοζάνης

Δραματικό το φινάλε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με το ενδιαφέρον των φιλάθλων στο LIVE του sportsup.gr μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο να είναι έντονο!

Μετά τους Καμπανιακό, Κοζάνη και Τηλυκράτη Λευκάδας, σειρά πήραν δύο ακόμη νησιώτικες ομάδες που θα συμμετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου στη Super League 2. Αυτές είναι ο Αιολικός Μυτιλήνης και ο Γιούχτας από τις Αρχάνες Κρήτης, και όλες μαζι, θα διεκδικήσουν τα τέσσερα εισιτήρια για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο Αιολικός επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου, χάρη στα τέρματα του MVP Αποστολόπουλου, ενώ οι Κρητικοί αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 με τον Εθνικό.

Όσον αφορά τις ομάδες που υποβιβάστηκαν στα τοπικά πρωταθλήματα, η έκπληξη προήλθε από τον 2ο όμιλο, παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι είχαν ως δεδομένο πως η Ζάκυνθος θα έχανε την κατηγορία ως χειρότερη 9η. Κι όμως, η ΑΕΠ Κοζάνης ηττήθηκε στη Χαλκιδική από τον αδιάφορο βαθμολογικά ΑΟ Χανιώτης και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα στους άλλους ομίλους, είχε τη μικρότερη συγκομιδή βαθμών.

Την ίδια ώρα, το Κερατσίνι γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Αγίου Νικολάου και τερμάτισε στη 10η θέση του 5ου ομίλου, όπως επίσης και ο Πανδραμαϊκός, που ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι από τη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες ΕΔΩ

Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

1η αγωνιστική (6-7/5)

Γιούχτας – Κοζάνη
Καμπανιακός – Αιολικός
Ρεπό : Τηλυκράτης

2η αγωνιστική

Κοζάνη – Καμπανιακός
Αιολικός – Τηλυκράτης
Ρεπό : Γιούχτας

3η αγωνιστική

Καμπανιακός – Γιούχτας
Τηλυκράτης – Κοζάνη
Ρεπό : Αιολικός

4η αγωνιστική

Γιούχτας – Τηλυκράτης
Κοζάνη – Αιολικός
Ρεπό : Καμπανιακός

5η αγωνιστική

Αιολικός – Γιούχτας
Τηλυκράτης – Καμπανιακός
Ρεπό : Κοζάνη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected