Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής στην Ανατολική Αττική ο Αστέρας Βάρης

Έφερε εις πέρας και την τελευταία… δουλειά που είχε απομείνει ο Αστέρας Βάρης και, πλέον, ετοιμάζεται για τα μπαράζ των πρωταθλητών των Ενώσεων με φόντο την επάνοδο στη Γ’ Εθνική!

Η ομάδα του Γιώργου Καβάση επικράτησε με 3-1 του Αχαρναϊκού για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ και τερμάτισε στην πρώτη θέση, τρεις βαθμούς πάνω από τον Κεραυνό Κερατέας.

Το έργο των “κυανόλευκων” αποδείχθηκε εύκολο απέναντι στους πράσινους, ενόψει και της συνάντησής τους στον τελικό του Κυπέλλου στις 17 Μαΐου. Στο 18ο λεπτό ο Ντούλιας με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0) και στο 32′ ο Καλλιμάνης σκόραρε με πλασέ (2-0), θέτοντας γερές βάσεις για την επικράτηση. Στο 67′ ο Ντιατά αξιοποίησε κάθετη πάσα του Στραβομύτη και με πλασέ μείωσε σε 2-1, με τον Μπεχάρι να γράφει με πλασέ στο 86′ το τελικό 3-1.

Η σύνθεση του Αστέρα (Γιώργος Καβάσης) : Μουλιανάκης, Ερρίκος, Κοφσανίδης, Μεϊμάρογλου (60′ Μπεχάρι), Νικολακόπουλος, Μάγγος, Χριστίνης, Ντιαγνέ, Καλλιμάνης (62′ Γκέργκι), Ντούλιας (68′ Φαμέλης), Μπελαβράκης (62′ Νιούμαν)

*με στοιχεία από το Soccerlive

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected