Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής στην ΕΠΣ Πειραιά ο Ατρόμητος μετά από ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ! Στα μπαράζ και ο Περαμαϊκός

Την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΠΣ Πειραιά πανηγυρίζει από την Κυριακή (30/4) ο Ατρόμητος.

Η αναμέτρηση με την Αμφιάλη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς στο 33ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-0, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν γκολ με τον Λοϊζίδη, το οποίο ακύρωσε σαν οφσάιντ ο βοηθός Μουμπογιατζόγλου. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες και οι άνθρωποι της Αμφιάλης αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, αναμένεται ο αγώνας να κατοχυρωθεί με 3-0 υπέρ του Ατρόμητου Πειραιά και οι Καμινιώτες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Στα μπαράζ και ο Περαμαϊκός

“Πύρρειος” αποδείχθηκε η επικράτηση του Περαμαϊκού απέναντι στον Δία Κορυδαλλού με 4-0, με την οποία σφραγίστηκε και τυπικά η παρουσία του στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι Περαματιώτες ειδικά στο δεύτερο μέρος σκόραραν τρεις φορές και έδειξαν έτοιμοι για τα μπαράζ ανόδου. Την νίκη ωστόσο επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Δεληβασίλη που υπέστη ρήξη χιαστών και θα κληθεί να περάσει τη πόρτα του χειρουργείου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Περαμαϊκός δεν αντιμετώπισε καμία αντίσταση από τους φιλοξενούμενους και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός.

Τα γκολ για την ομάδα του Αχιλλέα Ανδριαννάκη σημείωσαν οι Λαζάκης (44′), Σερμάδι (55′), Βύρης (61′) και Σιάνος (71′).

Η σύνθεση του Περαμαϊκού (Αχιλλέας Ανδριαννάκης): Κατσικούρης, Σερμάδι, Μικρούλης, Παρασκευόπουλος, Λαζάκης, Δεληβασίλης (29′ λ.τ. Ζοτάι), Βύρης (66′ Παρίσης), Καριντζαΐδης, Σιάνος, Μαυράκης (75′ Ταλαμπέκος), Κακαβίτσας (75′ Καπέρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected