Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλητής στην Α1 Γυναικών ο ΠΑΟΚ! (vid)

Το 3-1 στην τελική σειρά έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του ΟΦ Νέας Ιωνίας με 23-15, στο πλαίσιο του Game 4 της τελική φάσης των πλέι-οφ της Α1 Χάντμπολ γυναικών, κατακτώντας έτσι το Πρωτάθλημα για πέμπτη συνεχόμενη φορά.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τομάσεβιτς, Χατζηπαρασίδου Βράνσιτς, Γκόμες, Μποριζόφσκα, Ζυγούρα και Μπουράτο.

Με μεγάλη θέληση, πολύ ενέργεια αλλά και προσήλωση μπήκε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση και είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν δυνατά με την Ζυγούρα με δύο προσωπικά της τέρματα να κάνει το 2-0, ενώ η ίδια λίγο αργότερα έκανε και το 6-3.

Η Τομάσεβιτς πραγματοποιώντας τρομερές επεμβάσεις βοήθησε τις συμπαίκτριες τις να διευρύνουν κι άλλο το προβάδισμα τους, με την Μεντεσίδου λίγο αργότερα να σκοράρει για το 11-7. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Χατζηπαρασίδου με ωραία εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 12-7.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Δικέφαλος συνέχισε να είναι καταιγιστικός, δείχνοντας την υπεροχή του. Η Γκόμες είδε την άδεια εστία και με ένα μακρινό σουτ έκανε το 17-11 και αμέσως μετά η Χατζηπαρασίδου με το πέμπτο προσωπικό της τέρμα έκανε το 18-11. Αργότερα, η Σεβδίλη έκανε το 19-13 και η Βράνσιτς το 21-13, ενώ η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 23-15.

MVP η Τομάσεβιτς!

Πολυτιμότερη παίκτρια των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 Χειροσφαίρισης γυναικών, αναδείχθηκε η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κατερίνα Τομάσεβιτς.

Η αθλήτρια του Δικεφάλου ήταν απροσπέλαστη σε όλη την σειρά των τελικών, με τις κρίσιμες επεμβάσεις της να είναι καταλυτικές στην κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected