Κατηγορίες
Super League 2

Τον βαθμό στο 90+2′ η Βέροια

Με γκολ του Κατσούκη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βέροια πήρε έστω τον βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό Β και έφτασε τους 21 βαθμούς.

Η “Βασίλισσα” είχε μεν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα, όμως οι “πράσινοι” ήταν αυτοί που πέτυχαν πρώτοι τέρμα και έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους.

Η ανάγκη για…επιβίωση μίλησε στο τέλος για το συγκρότημα της Ημαθίας, που με “χρυσή” αλλαγή τον Κατσούκη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φιλμ

Στο 5ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά, με διαγώνιο σουτ του Μαρτίνη, που κατέληξε εκτός εστίας.

Στο 11′ η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Ντουμάνης απείλησε αρχικά με σουτ από δεξιά, ο Μαργκόνο απέκρουσε, ο Μπουόλι πήρε το ριμπάουντ αλλά το σουτ που δοκίμασε δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με αξιώσεις στα καρέ του Βενετικίδη, αρχικά σε κοντινή προβολή του Αθανασακόπουλου και στη συνέχεια με γκολ που πέτυχε ο Σιδεράς αλλά ακυρώθηκε ως off side.

Στο 30′ ο Παναθηναϊκός είχε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Ταβάρες πλαγιοκόπησε την άμυνα της “Βασίλισσας”, πλάσαρε προς την εστία αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Τρία λεπτά μετά, ήταν η σειρά της Βέροιας να απειλήσει, η κεφαλιά όμως του Μπουόλι κατέληξε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαργκόνο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Παναθηναϊκός Β άνοιξε το σκορ. Ο Μαντσίνι (αδελφός του Ντάνιελ που αγωνίζεται στη μεγάλη ομάδα) έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πήρε παράλληλη προς την εστία πορεία και ο Αθανασακόπουλος με προβολή “έγραψε” το 0-1.

Δύο λεπτά μετά (49′) η Βέροια απείλησε με την ισοφάριση, όταν ο Γιουκούδης σέντραρε, ο Ελευθεριάδης έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Μοργκάνο σε σπουδαία απόκρουση.

Στο 57′ ξανά ο Ελευθεριάδης έφτασε στην…πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό. Η εξ επαφής κεφαλιά κατέληξε εκτός εστίας.

Η Βέροια συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση και με τη συμπλήρωση 70 λεπτών, έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ντουμάνη, όμως οι αμυντικοί των “πρασίνων” απομάκρυναν.

Ένα λεπτό και σε μια αντεπίθεση, ο Παναθηναϊκός Β απείλησε με τον Μαρτίνη αλλά απομάκρυνε σωτήρια ο Περδίκης.

Η…λύτρωση για τη Βέροια ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με “χρυσή” αλλαγή τον Κατσούκη, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μαργκόνο για το τελικό 1-1.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Σπύρος Μπαξεβάνος) : Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης (77′ Ιωάννου), Ζε Εσόνο, Περδίκης, Μασούρας (81′ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Ελευθεριάδης (77′ Κατσούκης), Γιουκούδης, Μπελεβώνης (61′ Μπαϊντού), Μπουόλι

Παναθηναϊκός Β (Σωτήρης Αντωνίου) : Μαργκόνο, Σιδεράς, Βουτσάς (59′ Εμπό), Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (59′ Σερπέζης), Κυριόπουλος (73′ Σαρδέλης), Προδρομίτης, Ταβάρες (73′ Δημητριάδης), Λάμψιας, Καραμπάς (68′ Φουρτάδο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected