Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Β ΕΠΣ Ημαθίας (play off) : Κεραυνός Επισκοπής – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας  1-1 (φύλλο αγώνα)

Β ΕΠΣ Ημαθίας (Play Off), 3η αγωνιστική (7/5)

Κεραυνός Επισκοπής – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας  1-1 (81′ Ορφανίδης / 49′ Παπαδόπουλος Κ.)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαυρίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Ραφαηλίδη

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής (Ζάχος Ορδουλίδης) : Ηλιάδης, Χατζηιωαννίδης (78′ Χαραλαμπίδης), Καρυπίδης Σ. (67′ Ιωαννίδης Θ,), Μουζάκι, Γκότσης, Στυλιανού, Δήμου Β. (89′ Σκεντερίδης), Χαλντέντα, Δήμου Ι. (89′ Λιθοξόπουλος), Ορφανίδης (89′ Δήμου Χ.), Καρυπίδης Α.

Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας (Δημήτρης Σερασκιέρης) : Λίκα, Σαΐπι, Μπουρδάνος (54′ Σιδηρόπουλος Π.), Τσουλχάι, Καλαϊτζίδης Ν., Σιδηρόπουλος Ν., Τούσα, Παπαδόπουλος Κ., Μωυσίδης, Τσιούχας, Βόλκος

*Χρέη προπονητή στην Πατρίδα εκτελεί ο Δημήτρης Σερασκιέρης, λόγω της της ποινής 45 ημερολογιακών ημερών στον Χρήστο Παναγιωτίδη. Η εν λόγω τιμωρία είναι η μεγαλύτερη που έχει επιβληθεί σε προπονητή την τελευταία τριετία στην ΕΠΣ Ημαθίας, και προέκυψε μετά την αναμέτρηση με το Ζερβοχώρι και στην αναγραφή του φύλλου αγώνα με τη φράση «Θα σου δείξω εγώ τι θα πάθεις μετά τον αγώνα! Θα δεις τι έχει να γίνει» προς τον ρέφερι κ. Μελτζανίδη. Σε επικοινωνία μας με άνθρωπο της διοίκησης της Πατρίδας, για να ενημερωθούμε για το ποιος εκτελεί χρέη προπονητή, χαρακτηρίζουν εξοντωτική την ποινή στον Χρήστο Παναγιωτίδη και θεωρούν πως ακόμη και αν εστάλη απολογία, αυτή δε λήφθηκε υπόψιν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected