Ακαδημίες Ημαθίας

Με τη συμμετοχή 16 ομάδων το πρόγραμμα “Grassroots” στη Νάουσα (photos)

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου η διοργάνωση Ακαδημιών “HELLOFOOTBALLFRIEND”, στο πλαίσιο του προγράμματος “GRASSROOTS” της ΕΠΟ.

Στο ΔΑΚ Νάουσας, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ημαθίας και της Ομοσπονδίας, και τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρωικής Πόλης της Νάουσας, που στάθηκε αρωγός σε όλο αυτό το εγχείρημα, διεξήχθη ένα όμορφο ποδοσφαιρικό event, για ηλικιακές κατηγορίες U12 & U10.

Οι λιλιπούτειοι άσοι του αθλήματος το χάρηκαν με τη ψυχή τους, παρουσία κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση, που στοχεύει να αναλάβει η Ένωση κατά τη νέα πια ποδοσφαιρική περίοδο 2023/24.

Κατά την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης (6/5) πραγματοποιήθηκαν 12 αγώνες για την ηλικιακή κατηγορία U10, στους οποίους συμμετείχαν οι Αστέρας Νάουσας, ΑΕΠ Βέροιας, Κεραυνός Επισκοπής, Ακαδημία Βέροιας, ΝΠΣ Βέροια, Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, Άρης Παλαιοχωρίου και Νηρέας Βέροιας.

Ανάλογη η εικόνα και κατά τη δεύτερη ημέρα (7/5), με ακόμη 12 αγώνες, αυτήν τη φορά για την ηλικιακή κατηγορία U12, στους οποίους συμμετείχαν οι ΦΑΣ Νάουσα, ΝΠΣ Βέροια, Μακεδονικός Επισκοπής, ΑΕΠ Βέροιας, Αστέρας Νάουσας, ΑΕΚ Καμποχωρίου, ΠΑΟ Κουλούρας και Νηρέας Βέροιας.

Συνολικά και τις δύο ημέρες, το παρών στους αγώνες έδωσαν περίπου 250 παιδιά και 16 Ομάδες, ενώ διεξήχθησαν 24 αγώνες, χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected