Κατηγορίες
Αθλήματα

Rome Masters: “Λύγισε” από την Ρους η Παπαμιχαήλ και αποκλείστηκε

Δεν κατάφερε να συνδυάσει πρεμιέρα με νίκη η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο WTA 1000 τουρνουά της Ρώμης, καθώς ηττήθηκε με 6-2, 6-1 από την Άραντσκα Ρους, μέσα σε 69 αγωνιστικά λεπτά, και έμεινε εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση.

Όπως αναφέρει το tennis24, η 30χρονη Ελληνίδα, που και στο πρόσφατο Mutua Madrid Open αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο, συμμετείχε ξανά σε ένα WTA 1000 τουρνουά από τα προκριματικά, όμως το εμπόδιο της 32χρονης Ολλανδής ήταν αρκετά υψηλό για να το ξεπεράσει.

Αναφορικά με το ματς, στα πρώτα games το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ αμφότερες φρόντιζαν για την ακεραιότητα του service τους (2-2), αλλά στη συνέχεια η No107 του κόσμου, αλλά και No11 του ταμπλό, πήρε διαφορά ασφαλείας, έπειτα από ένα σερί με 4/4 κερδισμένα games, και δύο break στο ενδιάμεσο (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο μέρος του αγώνα, η Ρους συνέχισε στο ίδιο τέμπο, και με νέο σερί 5/5 games “κλείδωσε” επί της ουσίας την πρόκρισή της (5-0). Η Παπαμιχαήλ κατάφερε να μειώσει προσωρινά, αλλά στο 7ο game η Ολλανδή ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προσπάθειές της (6-1).

Επόμενος αντίπαλος για την Ρους λίγο πριν το κυρίως ταμπλό της Ρώμης είναι η Γαλλίδα Έλσα Ζάκεμοτ, που απέκλεισε νωρίτερα την Έρικα Αντρέεβα, νικώντας τη με 6-2, 6-1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected