Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χρηματικά πρόστιμα σε ομάδες της Γ Εθνικής

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Χαλκίς» τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια, με τέρματα 0-3, του προγραμματισμένου για τις 30.04.2023 αγώνα μεταξύ του σωματείου «ΑΠΣ Ζακύνθου» και του εγκαλούμενου σωματείου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και β) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Νέος Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ. Επιβάλλει σε βάρος του Κανταζίδη Πολυχρόνη (εκπρόσωπο του ως άνω σωματείου) τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες. Απειλεί σε βάρος του σωματείου χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες (αγώνας της 12/04/2023, Θερμαϊκός Θέρμης-Ν. Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Πυλίου Κω» συνολική χρηματική ποινή ύψους 1.084 ευρώ (αγώνας της 12/04/2023, ΑΟ Πυλίου Κω-Αιολικός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected