Κατηγορίες

ΕΠΣ Ημαθίας : Πρωταθλήτρια U16 η Βέροια! (vid)

Την κατάκτηση του τίτλου στο Εφηβικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η Βέροια.

Η ομάδα των Φωτιάδη-Χατζάρα (ο Αντώνης Παπατζίκος απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους) επικράτησε με 4-2 των Τηλεμάχων στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, σε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι κόντρα σε δύο αξιόλογες ομάδες.

Το συγκρότημα του Κυριάκου Καρασαββίδη ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μάρκου, όμως η τυπικά γηπεδούχος Βέροια ισοφάρισε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό με τον Καρασαρίδη.

Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να…φυλούν το καλύτερο για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Δάρλας στο 68′ έκανε την ανατροπή για την ομάδα του, όμως ο Φωτεινάς κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, με το τέρμα που σημείωσε στο 79′.

Η “βασίλισσα” όμως βρήκε άμεσα απαντήσεις και με δύο γκολ σε δύο λεπτά (Γιαγτζίδης 81′ και Νανόπουλος 82′) έφτασε στη μεγάλη νίκη, που τη χρίζει πρωταθλήτρια Ημαθίας στους Νέους.

Οι παίκτες της Βέροιας αφιέρωσαν τη νίκη στον Αντώνη Παπατζίκο, ο οποίος βρίσκεται στη Σαντορίνη για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το φύλλο αγώνα :

ΝΠΣ Βέροια – Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας  4-2 (10′ Καρασαρίδης, 68′ Δάρλας, 81′ Γιαγτζίδης, 82′ Νανόπουλος / 2′ Μάρκου, 79′ Φωτεινιάς)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γκόγκας, με βοηθούς τους κ.κ. Ζουρνατζίδη και Καπετάνο

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Φωτιάδης/Χατζάρας) : Διαμαντόπουλος, Πίτσης (52′ Νανόπουλος), Μουχτάρης, Παπαδόπουλος, Μπάμπαλος, Τσιάμπας, Βασιλακάκης, Σωτηριάδης, Δάρλας (80′ Στεργιόπουλος), Καρασαρίδης (74′ Δολδούρης), Γιαγτζίδης (80′ Κατσαβός)

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας (Κυριάκος Καρασαββίδης) : Παπαδόπουλος, Δούμπης, Παπαγεωργίου, Τζίμος (64′ Νίλας), Γιαννούσης, Μιχαλακάκης, Νικόπουλος (76′ Μίχος), Μάρκου, Πετρόπουλος (76′ Μπρουσκέλης), Κασαμπαλής (53′ Γιάντσης), Φωτεινιάς


Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε χρονικά, η Νάουσα επικράτησε με 3-0 τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και κατέκτησε την 3η θέση.

Ο Μίγγας, που αντικατέστησε στο 17ο λεπτό τον τραυματία Νατσιούλα, άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό και το 0-1, παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Ο Δρενοβιάδης στο 64′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό ο Βασιλείου.

Το φύλλο αγώνα :

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΦΑΣ Νάουσα  0-3 (38′ Μίγγας, 64′ Δρενοβιάδης, 80′ Βασιλείου)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ζουρνατζίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γκόγκα και Καπετάνο

Συνθέσεις

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (Φίλιππος Πουλασουχίδης) : Ποστολιτσίνι, Στήθος, Κονκέζος, Τσιούντας, Τσιουγγαρής, Σαμαράς, Πασβάνης, Λύχνας, Γιαννακίδης, Κασιάρας (48′ Καραβασίλης Ρ.), Σαββίδης Κ.

ΦΑΣ Νάουσα (Δημήτρης Κοτζάμπασης) : Χριστοδούλου, Δάιος (59′ Τίγκας), Κουκουφίκης, Μπόσι, Τζιέρτζι, Παπαπέσιος (59′ Γκιούρος), Χιονίδης, Βασιλείου, Νατσιούλας (17′ Μίγγας), Δρενοβιάδης, Λαμπρίτσιος (70′ Τζιμόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected