Super League 1

Super League U17 : Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό και θα παίξει τελικό με τον εκπληκτικό Βόλο!

Η ΑΕΚ έκανε καλή εμφάνιση και επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού, στον δεύτερο αγώνα PlayOff για τη Super League U17.

Η Ένωση αιφνιδίασε τους Πράσινους και μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ με τον Ψαρόπουλο. Στη συνέχεια οι Πράσινοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν καθώς στο 19′ ο Γεωργουλάκης και στο 20′ ο Ρομάνο με τον Κορρέ άγγιξαν το γκολ αλλά ο Αναργύρου έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Μάλιστα η φάση του 34λεπτου με τον Κορρέ ήταν πέναλτι, που σταμάτησε ο “κιτρινόμαυρος” πορτιέρο.

Στο 45′ ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο το 0-2, μετά από υποδειγματική ομαδική ενέργεια, στην οποία συμμετείχαν οι Ανδριώτης, Κολιμάτσης, Παλαιολόγου, η μπάλα έφτασε στον Ελέζι που πέρασε τρεις ποδοσφαιριστές και πλάσαρε στην αριστερή γωνία.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη διεκδίκηση του ματς στο 55′ με γκολ του Γεωργουλάκη μετά από ασίστ του Τακεσιάν, ενώ στο 57′ ο Μπρέγκου είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όπως συνέβη και στο 67′ με τον Γεωργουλάκη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είπαν την τελευταία λέξη στο 83′ με το φάουλ που κέρδισε και εκτέλεσε με εκπληκτικό τρόπο ο Παλαιολόγου για το τελικό 1-3

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Ντέλλας, Παπαποστόλου (72′ Καλοσκάμης), Δουβίκας (53′ Μακρυγιάννης), Λιναρδάκης, Αποστόλου, Πόθας (53′ Τακεσιάν), Γεωργουλάκης, Μπεβάρδος, Κορρές, Μπρέγκου, Ρομάνο (83′ Μπόκος).

ΑΕΚ: Αναργύρου, Κολυφέτης, Τσαραμανίδης (60′ Σέχου) Ψυρόπουλος, Χατζηνικολάου, Ντάνι (77′ Μπούσιος) Κολιμάτσης (60′ Παναγιωτόπουλος) Σαρρής, Παλαιολόγου, Ανδριώτης (65′ Ράπτης) Ελέζι (77′ Ψυχογιός).

Πρόκριση για τον Βόλο!

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει τη νίκη και την… τελευταία ευκαιρία για το μεγάλο εισιτήριο για το Final Four.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε ευκαιρίες για να βρει γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφερε με τις προσπάθειες των Τηλαβερίδη και Ανδρεάδη. Μάλιστα ο πρώτος είχε δυο ευκαιρίες για να σκοράρει.

Από την άλλη ο Αλεξιάδης είχε ένα καλό σου στο 22ο λεπτό με τον Αλεξιάδη, ο οποίος είχε και δεύτερη φάση στο 30ο λεπτό με τον Κακαδιάρη να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 39ο λεπτό ο Λυκουρίνος είχε και αυτός μια στιγμή, από την περιοχή, αλλά και πάλι ο κίπερ του Αστέρα.

Στο 90ο λεπτό ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Μουχτάρη, όπου με πλασέ από τα πλάγια η μπάλα χτύπησε τις δυο κάθετους δοκούς.

Στο 93ο λεπτό ο Νταβλαμάνος βγήκε τετ α τετ πλάσαρε, ο Κακαδιάρης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Λυκουρίνος έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Βόλος: Κόκκορης, Γεωργιτζίκης, Λυκουρίνος, Λουλούδης, Σακελλάρης, Κουκουφίκας, Αλεξιάδης, Γκουγκούλης, Καπετάνος, Θεοχάρης, Νταβλαμάνος

Αστέρας Τρίπολης: Κακαδιάρης, Αγγέλου (90’+4′ Τζαμαλής), Ρουμπιές, Κολοσκούπης, Κακουλής (75′ Δριγκάκης), Καλλαντζή, Ντερβίση, Ανδρεάδης, Αγγελάκης (69′ Μουχτάρης), Γεωργόπουλος (75′ Δάγλας), Τηλαβερίδης

*με στοιχεία από το talentabout.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected