Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Το πρώτο βήμα έγινε για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, “καθάρισε” ο Μπουλάρι

Iδανικό ξεκίνημα στα μπαράζ ανόδου για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Η ομάδα του Χρήστου Ζαρογιάννη επικράτησε του Απόλλωνα Ευρωπού με σκορ 2-1 και ξεκίνησε με τρίποντο το μίνι πρωτάθλημα, από το οποίο θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα ανέλθουν στη Γ Εθνική.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, έδρα των “κυανολεύκων” στα μπαράζ, παρουσία 250 περίπου φίλων και των δύο ομάδων.

Ο Σαμιώτης πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ των αγώνων που ξεκινούσαν στις 17.00 (μόλις στο 2ο λεπτό), με τον Μέγα Αλέξανδρο να έχει δύο ακόμη καλές στιγμές στη συνέχεια, με τους Μουστάκα και Χατζόπουλο, οι οποίοι όμως δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν.

Στο 20′ ο πρωταθλητής Κιλκίς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παρπουτσή από τον Αργυρίου, όμως ο Μυλωνάς έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στην εκτέλεση του ποδοσφαιριστή που το κέρδισε.

Αυτό όμως που δεν πέτυχε ο Παρπουτσής από τα 11 βήματα, το έπραξε στο 29′, όταν ο Μάντζαρης βρήκε ωραία τον συμπαίκτη του και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Μυλωνά (1-1)

Στο 39′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-1, όμως το δοκάρι απέτρεψε στον Κουτσούκη αν χριστεί σκόρερ, με τον Απόλλωνα να έχει σπουδαία ευκαιρία πριν την ανάπαυλα, αλλά ο Μυλωνάς απέτρεψε το σουτ του Βαρότση.

Μετά από ένα 20λεπτο περίπου αδράνειας στο δεύτερο μέρος, ο Μέγας Αλέξανδρος ανέβασε στροφές και βγήκε με αξιώσεις στα καρέ του Απόλλωνα. Ο Μπουλάρι έβγαλε πάσα “πάρε-βάλε” στον Μουστάκα, αλλά ο τελευταίος δεν βρήκε τη μπάλα. ακριβώς με τη συμπλήρωση 65 λεπτών αγώνα.

Η….λύτρωση για τους “κυανόλευκους” ήρθε στο 74′ όταν ο Δημητρούσης κινήθηκε ωραία από δεξιά, βρήκε ωραία τον Μπουλάρι στη γωνία της μικρής περιοχής και ο έμπειρος επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δουλκερίδη.

Δύο λεπτά μετά, ο Απόλλων έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βαρότση, μειώνοντας αισθητά τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για να αποσπάσουν αποτέλεσμα στη Βέροια.

Στο 77′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 3-1 αλλά η κεφαλιά του Σαμιώτη πέρασε ελάχιστα άουτ, με τον ίδιο παίκτη να μην μπορεί σε μοναδικό τετ-α-τετ πέντε λεπτά μετά να “κλειδώσει” τη νίκη της ομάδας του.

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς, καταγράφηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε γύρισμα του Κίτσα εντός περιοχής που δεν βρήκε στόχο.

Να σημειωθεί πως στο 83ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, ο ρέφερι όμως έδειξε “παίζετε”.

ΕΔΩ παρακολουθήσατε LIVE την εξέλιξη όλων των αγώνων μπαράζ

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Χρήστος Ζαρογιάννης) : Μυλωνάς, Αργυρίου (46’ Λέκα), Τζημογιάννης, Ράδης, Μουστάκας (89’ Πίτος), Κουτσούκης, Μπρέγκου (65’ Δημητρούσης), Νιογκάνα, Χατζόπουλος (71’ Κίτσα), Μπουλάρι, Σαμιώτης (89’ Λίβας)

Απόλλων Ευρωπού (Στάθης Στεφανίδης) : Δουλκερίδης, Τσολακίδης (68’ λ.τ. Πελτέκης / 80’ Αναστασιάδης), Μπάμπαλης, Καφετζής, Ματζάρης, Παπαδόπουλος, Παρπουτσής, Βαρότσης, Κατηριάδης (88’ Στεφανίδης), Ευθυμιάδης, Χαραβιτίδης

2ος όμιλος

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Απόλλων Ευρωπού  2-1
Ερμής Αμυνταίου – Αετός Βαρβάρας  0-0
Αναγέννηση Επανομής – Θύελλα Λυκοστόμου  2-0
Ρεπό: Βατανιακός

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Αναγ.Επανομής 1 1 0 0 2 0 2 3
2 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 1 1 0 0 2 1 1 3
3 Αετός Βαρβάρας 1 0 1 0 0 0 0 1
4 Ερμής Αμυνταίου 1 0 1 0 0 0 0 1
5 Βατανιακός 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Απόλλων Ευρωπού 1 0 0 1 1 2 -1 0
7 Θύελλα Λυκοστόμου 1 0 0 1 0 2 -2 0

2η αγωνιστική (Τετάρτη 17/5)
Θύελλα Λυκοστόμου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας
Αετός Βαρβάρας – Αναγέννηση Επανομής
Βατανιακός – Ερμής Αμυνταίου
Ρεπό: Απόλλων Ευρωπού

*φωτ. pliroforiodotis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected