Κατηγορίες
Super League 2

Ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Λάρισας τιμωρήθηκαν για στοιχηματισμό!

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε με διετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο δύο παίκτες του Ηρακλή Λάρισας επειδή ο πατέρας κι ο αδερφός τους έπαιξαν στοιχήματα 10 και 5 ευρώ αντίστοιχα!

Όπως αναφέρει το SDNA, ο επίμαχος αγώνας αφορά στα περσινά μπαράζ ανόδου από τη Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα την αναμέτρηση Ηρακλής Λάρισας-Αγροτικός Αστέρας (1-3), που διεξήχθη στις 5 Ιουνίου 2022, μεταξύ των τότε αδιάφορων γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων, που, αγωνιστικά, είχαν πάρει την άνοδο.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας τιμώρησε τους Λ.Μ. και Ι.Χ. της θεσσαλικής ομάδας με διετή αποκλεισμό και με αναστολή κατά το ήμισυ. Ο λόγος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι ότι ο πατέρα του πρώτου στοιχημάτισε από τον λογαριασμό του γιου του 10 ευρώ κι ο αδερφός του δεύτερου 5 ευρώ.

Ο Μ. έπαιξε ως το 51′, ενώ το φερόμενο στοίχημα φέρεται ότι παίχτηκε στην ανάπαυλα. Ο πατέρα του Μ. έχει ανοίξει έναν λογαριασμό για να παίζει ο ίδιος, όπως υποστηρίζει, έναν χρόνο πριν τον επίδικο αγώνα. Η Επιτροπή Δεοντολογίας δέχτηκε ότι το στοίχημα παίχτηκε από τον πατέρα, αφού ο Μ. αγωνιζόταν, αλλά θεώρησε πως βρισκόταν σε συνεννόηση με τον γιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected