Αθλήματα

Ένα βήμα πριν τα ημιτελικά της Σερβίας έφτασε η Κοροκοζίδη, φιναλίστ στα διπλά της Ισπανίας τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Δεν κατάφερε να βρεθεί στην ημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σερβίας η Έλενα Κοροκοζίδη, μιας και ηττήθηκε στον προημιτελικό και έμεινε εκτός συνέχειας.

Όπως αναφέρει το tennis24, η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχασε με ανατροπή στα σετ, 3-6, 7-6(2), 7-5, από την 23χρονη τενίστρια από το Καζακστάν, Ζίμπεκ Κουλαμπάγιεβα, μετά από δύο ώρες και 35 λεπτά αγώνα, και αποκλείστηκε στα μονά.

Η No871 του κόσμου, που προερχόταν από τα προκριματικά της ITF διοργάνωσης, ολοκλήρωσε την αγωνιστική της παρουσία στα μονά έχοντας συγκομιδή τριών νικών και τεσσάρων προκρίσεων, μιας και στον 1ο γύρο του προκριματικού γύρου είχε bye πρόκριση.

Αναφορικά με τα διπλά, και εκεί η Κοροκοζίδη έκανε μία αξιόλογη πορεία, καθώς έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, έχοντας για παρτενέρ της την Αρίνα Μπουλάτοβα. Το Ελληνορωσικό δίδυμο ηττήθηκε από τις No1 του ταμπλό, Μαρτίνα Κούμπκα και Ζίμπεκ Κουλαμπάγιεβα με 6-3, 6-2, και έμεινε εκτός τελικού.

Στον 1ο γύρο επικράτησαν των Ζόε Κρίμελ (ΗΠΑ) και Μιριάνα Γιοβάνοβιτς (Σερβία) με 1-6, 6-2, 10-2, ενώ στις “8” πέρασαν άνευ αγώνα το εμπόδιο των No4 του ταμπλό, των Ταμάρα Κούροβιτς (Σερβία) και Ιλόνα Γεωργιάνα Γκιοράιε (Ρουμανία).

Ισπανία: Φιναλίστ στα διπλά τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Φιναλίστ τερμάτισαν οι Στέφανος και Δημήτρης Σακελλαρίδης στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Ισπανίας, το οποίο διεξήχθη αυτές τις μέρες (15-21/5).

Το Ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από τους Ντάνιελ Κούκερμαν (Ισραήλ) και Μαριάνο Κάστελμποϊμ (Αργεντινή) με 6-3, 6-3, μέσα σε 69 αγωνιστικά λεπτά, και δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στη χωμάτινη διοργάνωση της ITF.

Τα αδέρφια Σακελλαρίδη, ωστόσο, πραγματοποίησαν μία εξαιρετική αγωνιστική εβδομάδα, έχοντας συγκομιδή τριών νικών και προκρίσεων, και μόλις μίας ήττας στον τελικό.

Στον 1ο γύρο, είχαν αποκλείσει τους Ρόγερ Ορδέτς και Νιλ Ρέγας Λουίς με 6-7(5), 6-3, 10-8, ενώ στα προημιτελικά ξεπέρασαν την αντίσταση των Νταβίντ Γιόρντα Σάντις και Μπρούνο Πουγιόλ Ναβάρο με 7-5, 6-3.

Για να βρεθούν στον χθεσινό τελικό, έπρεπε να επικρατήσουν στον ημιτελικό των σπανών Ιγνάθιο Μπενθάλ Αλιά και Αλβάρο Λόπεθ Σαν Μαρτίν με 7-6(3), 6-4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected