Κατηγορίες
Αθλήματα

Roland Garros: Αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα της στο Roland Garros από την Γιαπωνέζα και Νο145 του κόσμου, Μογιούκα Ουτσιγίμα με 6-2, 6-2 στα πλαίσια του 1ου προκριματικού γύρου στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει το tennis24, η Ελληνίδα τενίστρια (Νο157 του κόσμου), δεν είχε σε καλή μέρα το service της από το οποίο πήρε συνολικά μόλις 17 πόντους, παρά το γεγονός ότι βρήκε σε όλο το ματς πρώτο service (71%) δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί κερδίζοντας μόλις το 43% των πόντων (13/30).

Η Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε το ματς με 11 winners και 22 αβίαστα λάθη, την ίδια ώρα που η Ουτσιγίμα είχε 24 winners και 18 λάθη, αλλά και 6/8 break-points!

Κι όμως το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Παπαμιχαήλ που πήρε το πρώτο servcie-game με love-game (1-0), ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησαν 3 αναπάντητα games από την πλευρά της Ουτσιγίμα που προηγήθηκε με 3-1 έχοντας σπάσει μια φορά το service της Παπαμιχαήλ.

Η Ελληνίδα τενίστρια μείωσε σε 3-2, αλλά από εκεί και πέρα ένα νέο 3-0 από τη μεριά της Ουτσιγίμα χάρισε το 1ο set στην Γιαπωνέζα μετά από 38 λεπτά παιχνίδι.

Το 2ο set ξεκίνησε με 2 break από κάθε πλευρά (2-2), με την Ουτσιγίμα ωστόσο να κατακτά τα επόμενα 4 games φτάνοντας στη νίκη, αλλά και τη πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ανκίντα Ράινα (Ινδία) και Εμελίν Νταρτόν (Γαλλία).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected