Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κυπελλούχος Ιταλίας η Ίντερ! (vid)

Η Ίντερ σήκωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο Ιταλίας!

Οι νερατζούρι ήταν οι μεγάλοι νικητές του τελικού στο Olimpico. Μπορεί οι «βιόλα» να πήραν το προβάδισμα όμως τον τελευταίο… λόγο είχε ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός σκόραρε δις και χάρισε το τρόπαιο στους «νερατζούρι». Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους ποδοσφαιριστές της Ίντερ μετά και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο τελικός πριν καλά καλά ξεκινήσει είχε απευθείας γκολ.

Ο Ικονέ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από εξαιρετικά εκτελεσμένη αντεπίθεση πάσαρε στον Γκονζάλες και αυτός ανενόχλητος έκανε το 1-0.

Στο 29ο λεπτό ο Μπρόζοβιτς βρήκε με μία εξαιρετική πάσα τον Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Μπαρέλα στο 37ο λεπτό έστειλε «συστημένη» σέντρα στο Μαρτίνες και ο Αργεντινός… εκτέλεσε για δεύτερη φορά τον αντίπαλο κίπερ για το 2-1.

Ο Λουκάκου μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια στο 67ο λεπτό επιχείρησε να νικήσει τον Τερατσιάνο από μακρινή απόσταση, με τον Ιταλό τερματοφύλακα όμως να έχει εξαιρετική αντίδραση.

Ο Γκονζάλες έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά το τελείωμα του από ευνοϊκή θέση δεν βρήκε στόχο στο 74’.

Η Φιορεντίνα συνέχισε να απειλεί και στο 79’ ο Χαντάνοβιτς έκανε μία εντυπωσιακή απόκρουση στην ευκαιρία του Γιόβιτς, διατηρώντας το προβάδισμα της ομάδας του.

Συνθέσεις

Φιορεντίνα (Βιτσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Κουάρτα, Μιλένκοβιτς, Μπιράγκι, Άμραμπατ (70’ Γιόβιτς), Μποναβεντούρα, Ικονέ (60’ Σοτίλ), Καστροβίλι, Γκονζάλες, Καμπράλ

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι (58’ Ντε Βριλ), Ατσέρμπι, Νταρμιάν, Ντιμάρκο, Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Ντάμφρις, Ντζέκο (58’ Λουκάκου), Μαρτίνες (83’ Κορέα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected