Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το ποδόσφαιρο στη Γερμανία ζει μεγάλες στιγμές : Οι οπαδοί του Αμβούργου μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την άνοδο αλλά αυτή τελικά δεν ήρθε! (vid)

Στην πενταετία που βρίσκεται στην Τσβάιτε Λίγκα, το Αμβούργο έχει χάσει την άνοδο με τρελούς τρόπους, αλλά σαν αυτόν… Οι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, ωστόσο η ανταγωνίστρια, Χάιντενχαϊμ το γύρισε κι έστειλε τους Δεινοσαύρους στα μπαράζ με τη Στουτγκάρδη. Το σοκ ήταν μεγάλο για τους οπαδούς που… άργησαν να καταλάβουν τι συνέβη…

Μετά το σκηνικό του Σαββάτου με την Ντόρτμουντ, η Γερμανία ζει ακόμη μια τρομερή στιγμή!

Η άνοδος στην απίθανη Χάιντενχαϊμ με γκολ στο 90+9′!

Μια μέρα μετά το θρίλερ της Bundesliga «τρελή» κατάληξη είχε και η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας! Το Αμβούργο νίκησε με 0-1 στην έδρα της Σαντχάουσεν, την ώρα που τελείωσε το ματς η Χάιντεχαϊμ έχανε με 2-1 στην έδρα της υποβιβασμένης Ρέγκενσμπουργκ και με βάση αυτά τα αποτελέσματα εξασφάλιζε την απευθείας άνοδο. Οι οπαδοί των Δεινοσαύρων μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύριζαν έξαλλα την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία ύστερα από πέντε χρόνια, όμως τελικά τα δεδομένα άλλαξαν.

Η Χάιντεχαϊμ ισοφάρισε με γκολ στο 90+3′ και στο 90+9′ ο Κλέιντινστ ολοκλήρωσε την ανατροπή, έκανε το 2-3 και έστειλε την ομάδα του απευθείας στην Bundesliga, για πρώτη φορά στην ιστορία της, μαζί με την Ντάρμασταντ. Οι πανηγυρισμοί στο Αμβούργο πάγωσαν, όμως οι Δεινόσαυροι έχουν την ευκαιρία τους να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία μετά από πέντε χρόνια σε μπαράζ με την Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου.

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected