Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Μαυροπάνος κρατάει τη Στουτγκάρδη στη Bundesliga!

Ανέκαθεν η ομάδα της Bundesliga είχε το προβάδισμα στα μπαράζ παραμονής, το σημερινό όμως ήταν κάτι το αξιοσημείωτο.

Η Στουτγκάρδη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο άκρως αποφασισμένη να συνεχίσει στην κατηγορία και γι αυτό, χρειάστηκε και το “κρύο αίμα” του Ντίνου Μαυροπάνου.

Ο Έλληνας αμυντικός πέτυχε γκολ στο…44ο δευτερόλεπτο και έβαλε τις βάσεις για τη σημερινή επικράτηση, η οποία ήταν επιβλητική για τους “ταύρους”, που έφτασαν στο ευρύ 3-0.

Στο 23’ ο Γκιρασί κινήθηκε εξαιρετικά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, όμως νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Φερνάντες.

Στο 24’ ο Μιγιό κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Ράις, όμως ο Γκιρασί νικήθηκε ξανά από τον Φερνάντες και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Φανιομάν σκόραρε για το 2-0 στο 50ο λεπτό και ο Γκιρασί ευστόχησε με ωραία κεφαλιά τέσσερα λεπτά αργότερα διαμορφώνοντας το 3-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 70′ ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Σουχόνεν και το Αμβούργο ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Η δεύτερη αναμέτρηση των ομάδων θα γίνει σε τέσσερις ημέρες στην έδρα του Αμβούργου.

Συνθέσεις

Στουτγκάρδη (Σεμπάστιαν Χένες) : Μίλερ, Σόσα, Μαυροπάνος, Ίτο, Άντον (90+2′ Αγκαντού), Φιούριχ (68′ Τομάς), Φανιομάν, Εντό, Καρασόρ (84′ Νάρτεϊ), Γκιράσι (68′ Φάιφερ), Μιγιό (84′ Έλοφ)

Αμβούργο (Τιμ Βάλτερ) : Φερνάντες, Μουχάιμ, Χέγιερ, Σονλάου, Ντέιβιντ, Ράις (60′ Σουχόνεν), Κίτελ, Μέφερτ, Ντομπέ (65 Κενινγκστόφερ), Τζάτα, Γκλάτσελ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected