Κατηγορίες
Αθλήματα

Πανελλήνιο ρεκόρ από την εθνική ομάδα 4Χ100 μ. Ανδρών Κ23

Σπουδαία εμφάνιση και νέο πανελλήνιο ρεκόρ πραγματοποίησε η τετράδα της ομάδας 4Χ100 μ. των Ανδρών Κ23 στα Δρόμεια.

Οι Βασίλης ΜυριανθόπουλοςΘοδωρής ΒροντινόςΓιάννης Γρανιτσιώτης και Νίκος Παναγιωτόπουλος τερμάτισαν σε 39.92 και βελτίωσαν το 39.98 που κατείχαν οι Γκαβέλας, Πουλιόπουλος, Γκούσης και Χοίδης από το μακρινό 1999! Οι τέσσερις αθλητές παρότι έκαναν κάποια λάθη στις αλλαγές πέτυχαν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που τους δίνει το δικαίωμα να σκέφτονται με αισιοδοξία την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

Οι τέσσερις αθλητές πανηγύρισαν την επίδοση τους, αγκαλιά με τα μέλη της ομάδας 4Χ100 μ. των Ανδρών που έτρεχαν στην ίδια σειρά, αλλά και της τρίτης ελληνικής ομάδας , που έτρεχε στον αγώνα.

Η ομάδα των Ανδρών με τους Νίκο ΕμπέογλουΚώστα ΔουβαλίδηΣωτήρη Γκαραγκάνη και Γιάννη Νυφαντόπουλο τερμάτισε σε 39.77 και ήταν νικήτρια, ενώ η δεύτερη ελληνική ομάδα με τους Παπαμαργαρίτη, Χάιδα, Τριβυζά και Στέφη ήταν τέταρτη με 40.98. Οι παραπάνω αθλητές δουλεύουν συστηματικά τα δύο τελευταία χρόνια και η δουλειά που έκαναν φάνηκε στο σημερινό αγώνα.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η ομάδα των Γυναικών που παρά την απουσία της Ραφαέλας Σπανουδάκη τερμάτισε σε 44.45 σημειώνοντας μία από τις καλύτερες επιδόσεις των τελευταίων ετών. Στην ομάδα έτρεξαν οι Στέλλα Μιχαηλίδου, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου. Μάλιστα οι Πεσιρίδου και Εμμανουηλίδου νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει σπουδαίες επιδόσεις στα αγωνίσματα τους.

Τις εθνικές ομάδες έσπευσαν να συγχαρούν τόσο η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, όσο και ο Α΄ αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Κεντέρης, που παρακολούθησαν τους αγώνες.

loading...
error: Protected