Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άγγελος Βέρτζος : “Πήγα στον Βόλο για να μην παίξω μπάλα, αλλά…”

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της περασμένης Κυριακής ΜαγνησιακόςΜετέωρα το παρών έδωσε από τη μεριά των ποδοσφαιριστών της Βολιώτικης ομάδας ο Άγγελος Βέρτζος, που αποκάλυψε ότι πήγε στον Βόλο, με σκοπό να μην παίξει ποδόσφαιρο, αλλά η προσέγγιση από τον Θάνο Θεοδώρου και τον Μαγνησιακό τον έκανε να αναθεωρήσει.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ήταν για μας ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος είχε έρθει χωρίς άγχος. Τέλος καλό, όλα καλά, καθώς κερδίσαμε. Ήταν μία τεράστια προσπάθεια όλη τη χρονιά που μετατράπηκε σε άνοδο και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και το προπονητικό επιτελείο, γιατί ήταν πολύ δύσκολο και για μας και για όλους τους συναθλητές μας στο τοπικό να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Ο στόχος επιτεύχθηκε. Τώρα πάμε για ένα παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, για να το χαρούμε. Να τελειώσουμε με υγεία τη χρονιά, που είναι πολύ σημαντικό, και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τη νέα χρονιά.

Όταν παίζεις με μία ομάδα που έρχεται χωρίς άγχος, που είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και καλά δουλεμένη και με νεαρά παιδιά, σίγουρα έχεις άγχος για μία στιγμή, γιατί το ποδόσφαιρο είναι μία στιγμή. Όμως βάλαμε το τρίτο γκολ και κλειδώσαμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ο Μαγνησιακός έχει τα εχέγγυα και τις βάσεις για καλή παρουσία και στη Γ’ Εθνική: «Όταν μίλησα πρώτη φορά με τον κόουτς, που τον ξέρω χρόνια και ξέρω τον σεβασμό που τρέφει απέναντί μου, όπως κι εγώ προς αυτόν, είδα έναν άνθρωπο που αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια τη δικιά μου και άλλων έμπειρων παιδιών ο Μαγνησιακός μπορεί να κάνει πολύ καλά πράγματα, γιατί και ταλέντο έχει η ομάδα και εμπειρία. Μου άρεσε πάρα πολύ η οργάνωση που είχε η ομάδα για τοπικό, οργάνωση που δεν την είχαν ομάδες Γ’ Εθνικής και Σούπερ Λιγκ 2. Σε κάποιες ομάδες ψάχναμε να βρούμε και τις κάλτσες να φορέσουμε. Μόνο με ταπεινότητα, γιατί δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμη, και με δουλειά, να κάνουμε αυτό που πρέπει. Έχουμε χρόνο μπροστά μας και ο κόουτς ξέρει τι καλύτερο πρέπει να κάνει και να το διαχειριστεί, όπως πρέπει».

Για το αν θα είναι μέλος της ομάδας και τη νέα χρονιά ο 40χρονος άσος απάντησε: «Εγώ ήρθα στον Βόλο, για να ΜΗΝ παίξω μπάλα. Είχα προτάσεις να συνεχίσω την καριέρα μου και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Μίλησα με τον κόουτς και με βοήθησε σε κάποια πράγματα που ξέρει και ο ίδιος και ένιωθα την υποχρέωση να τον βοηθήσω κι εγώ από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή. Ένιωθα υποχρεωμένος και απέναντι σε ό,τι έχω καταφέρει στην καριέρα μου, για να μη με αμφισβητεί κανένας. Τα κατάφερα σε μεγάλο βαθμό. Η απόφαση είναι δικιά του (σ.σ. του Θάνου Θεοδώρου). Περνάνε τα χρόνια και μπορεί απέξω να μη φαίνεται η ηλικία μου, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο, γιατί πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα, όπως καλή ζωή, για να επιβεβαιώνεις ποιος είσαι. Ταπεινότητα και ό,τι πει ο κόουτς εγώ θα το σεβαστώ».

*taxydromos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected