Κατηγορίες
Αθλήματα

Αναμμένες οι… μηχανές για τη νέα σεζόν στο χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας!

Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, ωστόσο στον Ζαφειράκη γίνεται ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη.

Το ιδιαίτερα αυξημένο επίπεδο της μεγάλης κατηγορίας άλλωστε δεν επιτρέπει στην ομάδα της Νάουσας να εφησυχάζει. Το συγκρότημα της Ημαθίας έχει αρχίσει να εδραιώνεται στη Handball Premier και να καθιερώνεται στη συνείδηση των φιλάθλων ως μια εκ των σταθερών παραγόντων του κορυφαίου πρωταθλήματος της χώρας.

Οι άνθρωποι του τμήματος δηλώνουν αισιόδοξοι πως θα επιτευχθεί συμφωνία σχεδόν με το σύνολο των περσινών παικτών ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του Ζαφειράκη, με δεδομένες δυο-τρεις προσθήκες που θα βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα.

Παράλληλα με τα σχέδια για την Handball Premier της νέας χρονιάς, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το τουρνουά beach handball που θα διεξαχθεί στη Νάουσα το τριήμερο 16-18 Ιουνίου. Συμμετοχή έχουν ήδη δηλώσει ομάδες από όλη την Ελλάδα με δεδομένο να θεωρείται πως τις τελευταίες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες.

Στο άλσος του Αγίου Νικολάου θα στηθεί το επόμενο διάστημα ένα γήπεδο παράκτιων αθλημάτων, με 300 τόνους ψιλής άμμου και με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και τις ιδανικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή το καλοκαίρι, το τουρνουά αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο από τη Νάουσα αλλά και τις γύρω περιοχές.

Από πλευράς της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος που είναι και η αρμόδια για την ανάπτυξη της παράκτιας χειροσφαίρισης, έχουν εκφράσει μεγάλη ικανοποίηση για το τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Νάουσα, ενώ δεν είναι τυχαίο πως ενέταξαν το 1ο Beach Handball Naoussa στο επίσημο πρόγραμμα του του πανελληνίου πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected