Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Άντονι Λε Ταλέκ, που έπαιξε στον Ατρόμητο, ειδοποίησε την αστυνομία για τη σφαγή παιδιών στο πάρκο! (vid)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Άντονι Λε Ταλέκ, βρισκόταν στο πάρκο στο Ανεσί της Γαλλίας τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης από τον 32χρονο Σύρο πρόσφυγα.

Ο Λε Ταλέκ ανέβασε στο Instagram βίντεο στο οποίο περιγράφει όσα έγιναν στο πάρκο. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος, αρχικά δεν είχε καταλάβει τι συμβαίνει, μέχρι που άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει «τρέξτε, τρέξτε, υπάρχει κάποιος που μαχαιρώνει τους πάντες! Μαχαιρώνει παιδιά».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής περιγράφει και τη στιγμή που ο δράστης επιτέθηκε και μαχαίρωσε έναν ηλικιωμένο, αλλά και τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και τον ακινητοποίησαν.

Ο Anthony Le Tallec περιγράφει το σκηνικό τρόμου στο Ανεσί με τον δράστη να μαχαιρώνει πολίτες

«Έτρεχα κατά μήκος της άκρης της λίμνης όταν ξαφνικά είδα δεκάδες ανθρώπους να έρχονται γρήγορα προς το μέρος μου από την αντίθετη κατεύθυνση. Αναρωτήθηκα τι συνέβαινε. Μια μητέρα μού φώναξε: “Τρέξτε, τρέξτε, υπάρχει κάποιος που μαχαιρώνει τους πάντες! Μαχαιρώνει παιδιά, τρέξτε, τρέξτε!”», περιγράφει ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Και συνεχίζει τη συγκλονιστική περιγραφή για τα όσα συνέβαιναν στο πάρκο στο Ανεσί. «Αρχικά τα έχασα, αλλά συνέχισα να προχωράω. Ξαφνικά βλέπω τον τύπο να έρχεται προς το μέρος μου. Είναι στο γρασίδι και βλέπω τους αστυνομικούς 5 ή 10 μέτρα πίσω του. Δεν μπορούν να τον πιάσουν. Έρχεται προς το μέρος μου, οπότε κάνω λίγο στην άκρη και βλέπω ότι κατευθύνεται προς τους ηλικιωμένους. Και τότε επιτίθεται στον παππού. Τον μαχαίρωσε μια φορά και οι αστυνομικοί πίσω του δεν μπόρεσαν να τον πιάσουν. Τους λέω: “Πυροβολήστε τον, σκοτώστε τον, τους μαχαιρώνει όλους!”. Εκείνος επιτέθηκε μία-δύο φορές και τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν. Πυροβόλησαν τον δράστη, ο οποίος έπεσε στο έδαφος, όμως είχε μαχαιρώσει τον ηλικιωμένο. Συνέχισα να τρέχω και έβλεπα στο βάθος παιδιά να είναι στο έδαφος. Είναι τρελό να το βλέπεις αυτό στο Ανεσί».

Υπενθυμίζεται πως ο Anthony Le Tallec είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Ατρόμητου από το 2015 έως το 2017. Αγωνίστηκε και στην ομάδα της Ανεσί, στην οποία και έκλεισε την καριέρα του το 2022.

loading...
error: Protected