Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον ημιτελικό της Σερβίας η Παύλου!

Πέρασε στην ημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σερβίας η Δήμητρα Παύλου, πετυχαίνοντας την 5η διαδοχική της νίκη στη διοργάνωση, που πραγματοποιείται το χρονικό διάστημα 5-11/6.

Όπως αναφέρει το tennis24, η 19χρονη Ελληνίδα επικράτησε στον Ελληνικό “εμφύλιο” της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου με 7-5, 6-3, μέσα σε μία ώρα και 38 λεπτά, και θέλει δύο νίκες για να κατακτήσει τον τίτλο.

Στους δύο προηγούμενους γύρους στο κυρίως ταμπλό, η Παύλου αρχικά νίκησε την 18χρονη Σέρβα, Ίβα Σέπα, με 6-3, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο επικράτησε της 22χρονης, και No354 της παγκόσμιας κατάταξης, Εκατερίνα Ρέινγκολντ, με 6-3, 7-6(2).

Από την άλλη, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει στον 1ο γύρο την Σάντρα Σαμίρ (Αίγυπτος) με 6-3, 6-1, ενώ θα παίξει και στα ημιτελικά των διπλών του τουρνουά, στο πλάι της Σοφία Λανσέρε.

Εκεί θα κοντραριστεί με μία ακόμα Ελληνίδα η Βαλεντίνη, την Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία συνεργάζεται με την Λουίζα Μέγιερ Άουφ Ντε Χέιντε, και το νικητήριο ζευγάρι θα προκριθεί στον μεγάλο αυριανό τελικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected