Αθλήματα

Προκρίσεις στα διπλά για Παπαμιχαήλ και Πέτρο Τσιτσιπά

Την πρόκριση για τα ημιτελικά των διπλών του ITF Pro τουρνουά των 60.000 δολαρίων της Τσεχίας πήρε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, συνεργαζόμενη με την 24χρονη Αυστραλή, αλλά και No343 στον κόσμο, Σεόνε Μέντεζ.

Όπως αναφέρει το tennis24, το Ελληνοαυστραλό δίδυμο επικράτησε των Γερμανίδων Μάρα Γκουθ και Αντζελίνα Βίργκες με 1-6, 6-3, 10-4, μετά από 69 αγωνιστικά και λεπτά, και έφτασαν στη δεύτερη διαδοχική νίκη τους. Στον 1ο γύρο είχαν επικρατήσει των Τσέχων Κλάρα Καγιάμποβα και Τερέζα Πολάκοβα με 6-3, 6-4.

Στις τελική 4αδα, Παπαμιχαήλ και Μέντεζ θα παίξουν κόντρα στις No1 του ταμπλό, τη Βερόνικα Έργιαβεκ (Σλοβενία) και Ντομινίκα Σάλκοβα (Τσεχία), με στόχο την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναφορικά με τα μονά, η 30χρονη Ελληνίδα έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο, όπου εκεί ηττήθηκε από την συμπαίκτριά της στα διπλά, Σεόνε Μέντεζ, με 6-2, 5-7, 6-3. Στον 2ο γύρο είχε κερδίσει την 23χρονη Αμίνα Άνσμπα με 6-2, 6-3, ενώ στον 1ο είχε bye.

Λυών: Στους “4” στα διπλά ο Πέτρος Τσιτσιπάς

Την πρόκριση για την τελική 4αδα των διπλών στη Λυών της Γαλλίας, Sopra Steria Open, πήρε ο Πέτρος Τσιτσιπάς, στο πλάι του 29χρονου Ολλανδού, Σεμ Βέρμπικ.

Το ελληνολλανδικό δίδυμο επικράτησε στον προημιτελικό των Μιχάλη Περβολαράκη και Άλεξ Λόουσον (ΗΠΑ) με 7-6(5), 6-3, μετά από μία ώρα και 35 λεπτά αγώνα, και θέλουν μία νίκη ακόμα για να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Στα ημιτελικά, οι Τσιτσιπάς και Βέρμπικ θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Γκρεγκουάρ Ζακ και Μανουέλ Γκινάρντ, με το παιχνίδι να διεξάγεται μετά τις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).

Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο οι πλέον ημιφιναλίστ επικράτησαν των Μαριάνο Ναβόνε (Αργεντινή) και Ματέους Πουσινέλι Ντε Αλμέιδα (Βραζιλία) με 6-4, 6-4, ενώ οι Περβολαράκης και Λόουσον προκρίθηκαν έπειτα από walkover των Νικ Χαρντ και Κετσί Ουτσίνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected