Basket

Φίλιππος Βέροιας : Συγκίνηση στο “αντίο” του Μανώλη Λευκόπουλου (photos)

Μπορεί η τελετή λήξης να ήταν μέρα γιορτής και χαράς, αλλά έκλεισε με δάκρυα στα μάτια. Δάκρυα αποχαιρετισμού σε έναν άνθρωπο που το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Φίλιππο Βέροιας, τον Μανώλη Λευκόπουλο!

Μετά από 25 χρόνια κοινής συνεργασίας ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα, αφού για τα επόμενα δύο χρόνια ο προγραμματισμός της ομάδας θα γίνεται χωρίς αυτόν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Φιλίππου : “Η αμοιβαία αγάπη είναι τέτοια, που ενώ γνωρίζουμε ότι θα τα ξαναπούμε, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε ούτε εμείς ούτε ο ίδιος τα δάκρυά μας.

Προς το παρόν του απονέμουμε τιμητική πλακέτα και λέμε… εις το επανιδείν!”

Αντικαταστάτης του στον ρόλο του υπευθύνου ακαδημιών θα είναι ο Χριστόφορος Κουρουζίδης.

δείτε φωτογραφίες :

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει τένις, ρακέτα, αθλητικός εξοπλισμός και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα ντοσιέ με κλιπ, ημερολόγιο, γραφείο και κείμενο που λέει "Στον Στον προπονητή αγαπημένο μας κοντά ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟ μας! Καλό ξεκίνημα ΜΑΝΩΛΗ και γρήγορα για όλα! Σ' ευχαριστούμε Καλαθοσφαίρισης Η ΔΕ του ΑΠΣ Τμήματος ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ MHIPPOS FILIPPOS"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν μπάσκετ, αθλητικός εξοπλισμός, γήπεδο μπάσκετ και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν μπάσκετ, ταμπλό, μπάλα, αθλητικός εξοπλισμός, γήπεδο μπάσκετ και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ, αθλητικός εξοπλισμός και κείμενο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected