Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τέλος εποχής για τον Χρήστο Πατσίδη στην Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας

Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τη σπουδαία επιτυχία της Κίτρινης Θύελλας Πατρίδας, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με το sportsup.gr, ο Χρήστος Πατσίδης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της νέας διοίκησης των “κιτρινόμαυρων”, διαδικασία η οποία έχει οριστεί για την Κυριακή 2/7.

Ο ισχυρός άνδρας της Κίτρινης Θύελλας, ο οποίος ήταν από τους ανθρώπους που πίστεψαν στην άνοδο και δικαιώθηκαν, αποχωρεί απογοητευμένος με το γεγονός πως δεν βρίσκει τους κατάλληλους ανθρώπους για να τον στηρίξουν την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε, η συμμετοχή μιας ομάδας στην Α Ερασιτεχνική απαιτεί σημαντικές οικονομικές θυσίες, και γι αυτό το λόγο ζήτησε την απαραίτητη στήριξη για να μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο που έχει θέσει ο σύλλογος, που δεν είναι άλλος από την διατήρηση του υψηλού αγωνιστικού επιπέδου που απαιτεί άλλωστε μια κατηγορία όπως η Α ΕΠΣΗ.

Εκ των πραγμάτων, η επόμενη μέρα είναι αβέβαιη στην Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας, και αναμένεται η έκβαση της εκλογικής διαδικασίας για να φανεί αν θα υπάρξει “φως στο τούνελ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected