Γ Εθνική / Τοπικά

Το δύσκολο… σταυροδρόμι του Ηρόδοτου

Στον Ηρόδοτο βρίσκονται σε κομβικό σημείο για την επόμενη ημέρα του σωματείου.

Όπως αναφέρει το Grandsport, παρότι τις τελευταίες εβδομάδες οι επικεφαλής της ομάδας προετοίμαζαν το έδαφος προκειμένου η ομάδα να δώσει κανονικά το παρών στην Γ’ Εθνική και με -5, τις τελευταίες ώρες έχουν αυξηθεί οι… φωνές ανθρώπων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είναι προτιμότερο στην παρούσα φάση που βρίσκεται το σωματείο, η ομάδα να αγωνιστεί στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου και να κάνει από εκεί το restart για την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Μάλιστα ήδη έχουν ενημερωθεί αρκετοί που μετέχουν σε επιτροπές πέραν από το Δ.Σ. και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται καθοριστικά για το άμεσο μέλλον του ιστορικού σωματείου. Οι τελευταίες εξελίξεις και εφόσον παρθεί η οριστική απόφαση, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα, θα φέρουν στην έξοδο και τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος με προσωπική του απόφαση θα αποχωρήσει από την ομάδα εφόσον παρθεί αυτή η απόφαση.

Οι εξελίξεις στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού τρέχουν και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμα για το μέλλον του σωματείου…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected