Γ Εθνική / Τοπικά

Νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο της Πτολεμαΐδας : Συγχωνεύονται Εορδαϊκός και Μακεδονικός Φούφα!

Συγχώνευση ομάδων ανακοινώθηκε το Σάββατο (1/7) και συγκεκριμένα του Εορδαϊκού και του Μακεδονικού Φούφα, δίνοντας νέα διάσταση στο ποδόσφαιρο της Πτολεμαΐδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Προς ενημέρωση των ΜΜΕ και του φιλάθλου κόσμου της ομάδας και της περιοχής σας κάνουμε γνωστό πως κατόπιν αλλεπάλληλων επαφών και διαπραγματεύσεων μεταξύ των παραγόντων του “Φ.Σ. Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας” και του “Μακεδονικού Φούφα”, αποφασίσθηκε η χάραξη κοινής πορείας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Η απόφαση αυτή θα αποτελέσει ορόσημο και νέα αρχή για το Εορδαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για την δημιουργία ενός κοινού συλλόγου, ο οποίος θα κινείται σε αμιγώς επαγγελματικά πρότυπα, ανεξάρτητου της κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ( Γ’ εθνική ή Α’ ερασιτεχνική).

Επί της ουσίας Εορδαϊκός και Μακεδονικός ενώνουν τις δυνάμεις τους, παραγοντικά και αγωνιστικά με γνώμονα την συνεχή ανοδική πορεία της ομάδας με σκοπό το ποδόσφαιρο της περιοχής να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους νέος αθλητές της περιοχής και τρόπο ζωής των κατοίκων της πόλης.

Θα ήταν ευχή μας τα υπόλοιπα σωματεία της Εορδαίας, -Πέρδικας , Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, Βυζαντινός Αετός και Δόξα Βερμίου Πύργων- ,να σταθούν συνοδοιπόροι και να υπάρξει μια αμφίδρομη στήριξη για την ευημερία και εξέλιξη του Εορδαϊκού ποδοσφαίρου.

Τέλος θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής να ”αγκαλιάσει” αυτή την προσπάθεια και να δημιουργήσουμε έναν Εορδαϊκό αντάξιο του παρελθόντος, με την ελπίδα να μας χαρίσει ανάλογες στιγμές συγκίνησης και περηφάνειας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected