Γ Εθνική / Τοπικά

Κ. Τσαντηράκη: «Δεν έχω να φοβηθώ κάτι, ο Ηρόδοτος δεν έχει καμία σχέση»

Η τοποθέτηση της προέδρου της ΠΑΕ Ηρόδοτος στο GRANDSPORT αναφορικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού που ερευνάται από τις διωκτικές αρχές και την Ιντερπόλ.

Σύμφωνα με την Κατερίνα Τσαντηράκη, κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας βρέθηκε στον χώρο εργασίας της, για να ζητήσουν στοιχεία για την ΠΑΕ Ηρόδοτος, από την σύσταση της το 2021, μέχρι σήμερα. Η παρουσία των ανθρώπων της αστυνομίας ήταν σύντομη, καθώς πήραν το στικάκι με όλες τις πληροφορίες.

Από κει και πέρα η πρόεδρος της ΠΑΕ της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού δηλώνει πως δεν έχει ούτε να κρύψει, ούτε να φοβηθεί κάτι, καθώς όλα όσα έχει κάνει είναι απολύτως νόμιμα, ενώ τονίζει πως ο Ηρόδοτος δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτό που έγινε ήταν οικονομικός έλεγχος από τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος. Μας ζήτησαν στοιχεία από τη σύσταση της ΠΑΕ το 2021 έως και σήμερα και εμείς τους το δώσαμε με ένα στικάκι.

Προσωπικά δεν έχω ούτε να φοβηθώ, ούτε να κρύψω κάτι. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την υπόθεση που ερευνάται για τον παράνομο στοιχηματισμό. Όλα όσα κάναμε εγώ και οι συνεργάτες μου ήταν απολύτως νόμιμα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected