Super League 1

Ισόπαλο το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ, σκόραρε ο Γκορντεζιάνι

Ο ΠΑΟΚ έκανε ποδαρικό στα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, με την ισοπαλία με 1-1 με την Στεάουα Βουκουρεστίου. Κομάν και Γκορντεζιάνι τα γκολ του αγώνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μοίρασε -όπως αναμενόταν- το χρόνο σε δύο ενδεκάδες, ενώ πέρασε στο παιχνίδι και τους Α. Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια, απέναντι σε μία Στεάουα που έχει μπει -πλέον- στο τελευταίο διάστημα της προετοιμασίας της, με τον Ηλία Χαραλάμπους και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε περίπου 10 ημέρες.

Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ είχε διάθεση να πιέσει ψηλά και ήταν επιθετικός, ωστόσο, κατάφερε να απειλήσει μόνο μέσα από στατικές φάσεις, με το φάουλ του Μουργκ -αρχικά- και την κεφαλιά του Σβαμπ στη συνέχεια, που είχαν την ίδια τύχη και πέρασαν άουτ, ενώ ο Ολλανδός ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Τσιγγάρα στην περιοχή.

Οι “ασπρόμαυροι” είχαν τις ευκαιρίες, αλλά η Στεάουα βρήκε το γκολ, όταν 24ο λεπτό, ο Κομάν έκανε ωραία ενέργεια κι ακόμη πιο ωραίο τελείωμα, για να ανοίξει το σκορ με σουτ σε μία φάση όπου ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στη μετάβαση. Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία ευκαιρία του Νάρεϊ που έκανε κακό τελείωμα, ενώ το δεύτερο, ξεκίνησε με 10 αλλαγές, με τον Λουτσέσκου να διατηρεί στο παιχνίδι μόνο τον Παναγιώτου.

Η διαφορά ποιότητας σε εκείνο το σημείο ήταν φανερή, καθώς -στον αντίποδα- ο Ηλίας Χαραλάμπους κράτησε τη βασική του ενδεκάδα, με την ομάδα του να είναι πιο μπροστά από άποψη ετοιμότητας, ωστόσο, με τις αλλαγές που έκανε στη συνέχεια και την είσοδο των Κωνσταντέλια και Α. Ζίβκοβιτς, η εικόνα άλλαξε σημαντικά. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Γκορντεζιάνι, που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γλίστρησε ο στόπερ της Στεάουα και πλάσαρε ιδανικά, ενώ μετά απείλησε με τους Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο και Κωνσταντέλια, αλλά όλα τα σουτ πέρασαν μόλις άουτ.

Ο “Δικέφαλος” ξεκίνησε τη σειρά των φιλικών στην Ολλανδία με ισοπαλία, ενώ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στις 17:00 (ώρα Ελλάδας), συνεχίζοντας την προετοιμασία του.

ΠΑΟΚ (1ο μέρος) : Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Τάισον, Μουργκ, Νάρεϊ, Τόμας. (2ο μέρος) Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Παναγιώτου (Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Ντόουγκλας, Γιαξής, Ρικάρντο (Κωνσταντέλιας), Βρακάς, Κανίς (Α. Ζίβκοβιτς), Γκορντεζιάνι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected