Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ποινή έδρας για τον Άρη Πετεινού, πρόστιμα σε δύο ομάδες

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

  1. Επιβάλλει στο σωματείο «Ερμής Ζωνιανών» συνολική χρηματική ποινή ύψους 800 ευρώ. Επιβάλλει στον Νικολάο Καρυδάκη, προπονητή του ως άνω σωματείου, τις πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 800 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες. Απειλεί, σε βάρος του εγκαλουμένου σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 800 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου σε οιοδήποτε γήπεδο, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών, που επιβλήθηκε, σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων (αγώνας της 18.06.2023, Ερμής Ζωνιανών-ΑΟ Χαϊδαρίου, για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική Κατηγορία).
  2. Επιβάλλει στο σωματείο «Άρης Πετεινού» ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για 4 αγωνιστικές και συνολική χρηματική ποινή ύψους 800 ευρώ (αγώνας της 11.06.2023, Άρης Πετεινού-Δόξα Βώλακος, για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική Κατηγορία).
  3. Επιβάλλει στο σωματείο «Γιούχτας» χρηματική ποινή ύψους 334 ευρώ (αγώνας της 14.06.2023, Γιούχτας-Καμπανιακός, για το ειδικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για προβιβασμό στη Super League 2)
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected