Basket

Στους Αετούς Βέροιας και ο Νίκος Μητακίδης!

Μετά τους Σαχμπατιάν και Νικάι, οι Αετοί Βέροιας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νίκου Μητακίδη.

Ένας αθλητής που έχει ένα σπουδαίο μπασκετικό παλμαρέ και με την αγωνιστικότητα του, θα δυναμώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ ενόψει της επιστροφής των “ασπρόμαυρων” στη Γ Εθνική.

Ο ύψους 2.04 και άνοιγμα χεριών 2.10(!) guard, γεννημένος στις 28/1/1997, προέρχεται από τον Αχιλλέα Τριανδρίας της γειτονικής Θεσσαλονίκης, ενώ παλαιότερα έπαιξε και σε ομάδες του εξωτερικού, όπως η Cuxhaven BasCats της Regionaliga στη Γερμανία, η Corrato στην Ιταλία αλλά και η LBBA του Λουξεμβούργου, όπου βρέθηκε σε ηλικία 19 ετών, μετά την παρουσία του σε όλα τα τμήματα υποδομής του Μαντουλίδη.

Έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της ιστορικής ΜΕΝΤ, του Ιωνικού Ιωνίας αλλά και του Ομήρου Καλλιμασιάς στη Χίο.

Στις διακρίσεις του, καταγράφονται η πρώτη και η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΘ, η τέταρτη θέση στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων, η άνοδος στη Β Εθνική με τα χρώματα του Ιωνικού Ιωνίας, με τον οποίο μάλιστα μετρά και μία συμμετοχή ως φιναλίστ στο Κύπελλο της ΕΚΑΣΘ, ως μέλος της U20.

Να ευχηθούμε στον Νίκο να ευχαριστηθεί το μπάσκετ στην οικογένεια των Αετών Βέροιας και να μακροημερεύσει, καταγράφοντας ακόμη περισσότερες διακρίσεις στην καριέρα του!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected