Super League 2 - Μεταγραφές

Στα Χανιά ο Ηλίας Κυρίτσης

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 25χρονο τερματοφύλακα Ηλία Κυρίτση. Ο γεννημένος στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας στις 14 Οκτωβρίου 1997 γκολκίπερ, υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας “μετακόμισε” στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2022 για να φορέσει τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια από τα οποία στα εννιά κράτησε την εστία της ομάδας του ανέπαφη.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την U20 του Ατρόμητου Αθηνών και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Άγιο Ιερόθεο. Ακολούθησαν Κηφισιά, Ιωνικός Νικαίας και Πανηλειακός αλλά και η ΠΑΕΕ Κυρήνειας στην Κύπρο. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις που αποτέλεσαν το «διαβατήριο» για τη Super League 1 με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Στη Ριζούπολη δεν πήρε ευκαιρίες και έμεινε μόλις ένα εξάμηνο, για να επιστρέψει στην Καβάλα και στο πρωτάθλημα της Super League 2 τον Γενάρη του 2022. Με τους «Αργοναύτες» μέτρησε συνολικά 38 συμμετοχές.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Ηλίας Κυρίτσης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές που βοήθησαν ώστε να ενταχτώ στην ομάδα. Εύχομαι πρώτα από όλα να έχουμε υγεία. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100% του εαυτού μου να πετύχουμε τον στόχο μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected