Κατηγορίες
Διάφορα

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας έγινε podcast στις ΗΠΑ!

Έμοιαζε ούτως ή άλλως με ταινία η ζωή του Βασίλη Παλαιοκώστα, τόσο κινηματογραφικά απαιτητική που το budget της δύσκολα θα μπορούσε να το σηκώσει κάποια ελληνική εταιρεία. Λογικό, λοιπόν, που μπήκαν πρώτοι στον χορό οι Αμερικανοί και ας συμβιβάστηκαν προς το παρόν με το φορμάτ του ηχητικού ντοκιμαντέρ -ακόμα και αυτό όμως κόστισε σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια.

Το podcast “Outlaws: The Good Thief” είναι η ζωή και η δράση του no 1 καταζητούμενου στην Ελλάδα σε οκτώ επεισόδια. Από την περασμένη Τετάρτη άρχισε να ανεβαίνει στις streaming πλατφόρμες, και θα συνεχίσει με ένα επεισόδιο κάθε Τετάρτη μέχρι το τέλος Αυγούστου, ως μία συμπαραγωγή της Kaleidoscope και της iHeartPodcasts.

Μέσα σε 72 ώρες κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση των documentary podcasts στις ΗΠΑ και στην ένατη θέση των podcasts γενικά στον κόσμο -πράγμα εντυπωσιακό.

Την Πέμπτη πέρασε απ’ τα γραφεία μας ο Κωνσταντίνος Λινός ιδρυτικό μέλος της Kaleidoscope και executive producer της εκπομπής -με λίγα λόγια ο Έλληνας που τους μύησε πρώτος στο σύμπαν του Παλαιοκώστα- για να μας εξηγήσει τι έκανε εντύπωση στους Αμερικανούς, στον ίδιον και πώς στήθηκε αυτή η πολύ μεγάλη παραγωγή.

η συνέχεια στο News247

Πώς η Αμερική άρχισε να ερωτεύεται τον Βασίλη Παλαιοκώστα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected