Basket

Κανονικά ο Giannis στην προεπιλογή της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ!

Με μια διευρυμένη κλήση 22 παικτών, που εξηγείται από τα προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία θα αξιολογούνται καθημερινά από τους γιατρούς αλλά και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παρόντα στη λίστα οι κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς δείχνει την επιθυμία του να το παλέψει όσο μπορεί για να είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον αδελφό του Κώστα που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Γνωστές είναι οι απουσίες των Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την ερχόμενη Δευτέρα, 24/7, θα αρχίσει στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, το οποίο θα φέρει την Εθνική στις Φιλιππίνες, με αντιπάλους στην πρώτη φάση τις Ιορδανία, ΗΠΑ και Νέα Ζηλανδία.

Ο προπονητής της Εθνικής, Δημήτρης Ιτούδης, ανακοίνωσε την επιλογή 22 παικτών για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις και από αυτούς να προκύψει η τελική 12άδα για τη διοργάνωση.

Στο διάστημα της προετοιμασίας, η Εθνική ανδρών θα δώσει και αγώνες, στις 2/8 στη Λουμπλιάνα με τη Σλοβενία, στις 4/8 στο ΟΑΚΑ με τη Σλοβενία στο ματς στο οποίο θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης, στις 8 και 10/8 στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις με αντιπάλους Σερβία και Ιταλία αντίστοιχα και στις 18 και 19/8, στο διεθνές τουρνουά του Αμπού Ντάμπι με αντιπάλους ΗΠΑ και Γερμανία.”

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 2023

*με στοιχεία από το basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected