Super League 1

“Βαριά” πόδια ο ΟΦΗ, ήττα 2-0 από τη Χέρενφεϊν

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Χέρενφεϊν στο πρώτο φιλικό της χρονιάς στην Ολλανδία, με τον Λιθουανό τεχνικό να παίρνει μια πρώτη… γεύση από τους παίκτες του και από αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις.

Όπως αναφέρει το Grandsport, που βρίσκεται με την αποστολή του ΟΦΗ στην Ολλανδία, οι Κρητικοί ξεκίνησαν το παιχνίδι με διάταξη 3-5-2, με τα πρώτα λεπτά να ασκούν πίεση ψηλά. Όμως η Χέρενφεϊν πίεσε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Χριστογεώργου, ο οποίος ήταν εξαιρετικός όσο αγωνίστηκε.

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στο 20ο λεπτό με τον Σαχραουί να πλασάρει από διαγώνια θέση κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και μετά τις πολλές αλλαγές ο Βάλντας Νταμπράουσκας γύρισε το σύστημα από 3-5-2 σε 4-2-3-1, με τον ΟΦΗ να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να γίνεται πιο απειλητική και με όρεξη να δημιουργήσει τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια.

Από την άλλη η Ολλανδική ομάδα είχε στο 67′ διπλό δοκάρι, ενώ ο ΟΦΗ απείλησε με τον Ντίκο χωρίς να προλαβαίνει όμως την μπαλιά του Μεγιάδο. Στο 74′ η Χέρενφεϊν σκόραρε για δεύτερη φορά, όταν μετά από κόρνερ ο Μπόχνιβετις στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά έκανε το 2-0. Ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ στο 85′ όταν ο Ντουρμισάι με ωραία προσπάθεια και γυριστό σουτ σημάδεψε το δοκάρι της Χέρενφεϊν.

Δύο λεπτά μετά ήρθε η ώρα του Γκρόνινγκ να απειλήσει με διπλή προσπάθεια μετά από εκπληκτική ενέργεια του Ριέρα, όμως το γκολ δεν ήρθε. Τελικά το 2-0 δεν άλλαξε και έτσι ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-0 στο πρώτο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους.

Η αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Γρίβας, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Φελίπε, Μοσκέρα. Έπαιξαν επίσης: Μανδάς, Βούρος, Καρώ, Λάρσον, Αμπάντα, Μεγιάδο, Νέιρα, Ντίκο, Ριέρα, Ντουρμισάι, Γκρόνινγκ, Αποστολάκης, Μοχαμάν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected