Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ξεκινά τη Δευτέρα (24/7) η προετοιμασία της ΑΕ Κιλελέρ. Οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις

Η ΑΕ Κιλελέρ οργανώνεται για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα σήμερα Δευτέρα (24/7) θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση των πρωταθλητών Λάρισας.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa.gr, οι προπονήσεις τις πρώτες δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο Μελισσοχωρίου και στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί στο γήπεδο Χάλκης όπου θα είναι και φέτος το προπονητήριο της ομάδας.

Αναφορικά με την έδρα που θα αγωνίζεται ο σύλλογος, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τους ανθρώπους της διοίκησης να εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις.

Οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα έχει ήδη αποκτήσει τον Βασίλη Φώλλια (μέσος) από την Πελασγιώτιδα, τον Στράτο Μισυρλή (τερματοφύλακας) από τη Νίκη Βόλου, τον Έριον Μπεκτέσι (τερματοφύλακας) από τον Δωτιέα Αγιάς, τον Αργύρη Κούκο (μέσος) από τον ΠΟ Ελασσόνας αλλά και τον Χάρη Φουρκιώτη (αμυντικός) επίσης από τον ΠΟΕ.

Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν τη συνεργασία τους είναι οι Παναγιώτης Τσακίρης, Νίκος Μπαρούτας, Θανάσης Παπαγεωργίου, Βασίλης Κατσαμάγκας, Σωκράτης Αντωνίου, Άκης Βαγενάς, Δημήτρης Αναγνώστης, Ηλίας Πανταζής, Νίκος Γκουγκουλιάς και Δημήτρης Χασομέρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected