Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το CAS δικαίωσε την Οσασούνα και θα συμμετέχει κανονικά στο Conference League!

Η Οσασούνα έκανε μια εκπληκτική σεζόν τη χρονιά που πέρασε, τερμάτισε στην 7η θέση της La Liga και πήρε το εισιτήριο για το Conference League της σεζόν 2023/24, όμως κινδύνευε να χάσει το όνειρο μέσα από τα χέρια της καθώς η επιτροπή εφέσεων της UEFA αποφάσισε να αφήσει το κλαμπ της Παμπλόνα εκτός Ευρώπης για εμπλοκή της σε δυο στημένα παιχνίδια της σεζόν 2013-14!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) όμως τη δικαίωσε!

Αφού εξέτασε τα νέα στοιχεία που προσκόμισε ο σύλλογος για να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, η UEFA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η «ήταν θύμα των γεγονότων που συνέβησαν σχεδόν πριν από μια δεκαετία και εκτίμησε την πρωτοβουλία που έλαβε το ίδρυμα για τη διευκρίνιση τους», αναφέρει η ανακοίνωση της λέσχης.

Κατά συνέπεια, η UEFA θεωρεί την Οσασούνα κατάλληλη για να συμμετάσχει σε αυτήν την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έτσι, ο σύλλογος της Ναβάρας θα είναι παρών στην κλήρωση της 7ης Αυγούστου, στην οποία θα διευθετηθούν οι διασταυρώσεις των πλέι οφ του Conference League, που θα διεξαχθούν στις 24 και 31 του επόμενου μήνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected