Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Η φιλοδοξία για επιστροφή στα Τρίκαλα και οι μεταγραφές

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μεταγραφική ενίσχυση για τον ΑΟ Τρίκαλα, που επιθυμεί να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Προπονητής της ομάδας από τη Θεσσαλία θα είναι ο Βασίλης Καλογιάννης, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν (2010-11, 2011-12, 2020-22) τόσο από τη θέση του βοηθού προπονητή όσο και του πρώτου προπονητή.

Σημαντικές είναι επίσης και οι προσθήκες στο “κυανέρυθρο” ρόστερ, με το ξεκίνημα να γίνεται με τα αδέλφια Σκόνδρα, τους Γιάννη και Νίκο που αγωνίστηκαν πέρσι στον γειτονικό ΠΟ Φήκης.

Ακολούθησαν οι Τάσος Μαρούδας (26 ετών, επιθετικός) από την ιταλική Σοριάνο, Χάρης Σαμαντάς (19 ετών, μεσοεπιθετικός) από τη Νίκη Προαστείου της ΕΠΣ Αχαΐας, Μανώλης Κωστάκης (19 ετών, μέσος) από τον Πορταϊκό της ΕΠΣ Μαγνησίας), Χρήστος Κατσαντώνης (23 ετών, αμυντικός) από τον ΠΟ Φήκης, Βάιος Μαλάκος (22 ετών, ακραίος αμυντικός) από τον Διγενή Νεοχωρίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος (35 ετών, τερματοφύλακας) από τον Νέστο Χρυσούπολης, Αλέξανδρος Βασιλείου (20 ετών, επιθετικός) από τον Διγενή Νεοχωρίου και Παναγιώτης Πατρώνης (20 ετών, μέσος) από τον ΠΟ Φήκης.

Την ίδια ώρα, παρέμειναν στο ρόστερ οι Παναγιώτης Κωστόπουλος, Γιάννης Γκοβίνας, Άγγελος Μπραντίτσας και Σωτήρης Κοντογεώργος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected