Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα : Η μεγάλη επιστροφή του Τάσου Ανθυμιάδη!

Μετά από 5 χρόνια, ο Τάσος Ανθυμιάδης επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής με καταγωγή από την Ημαθία, που ξεχώρισε για το έργο του μέσα από τις αξιοθαύμαστες πορείες όλων των τμημάτων της ΠΑΕ Βέροια, δέχτηκε άκρως τιμητική πρόταση από τους Γιάννη και Παναγιώτη Χριστοβασίλη, με τον ίδιο να μην μπορεί να αρνηθεί.

Έτσι, ο πάλαι ποτέ προπονητής της U15 του “Άγιαξ της Ηπείρου” θα έχει έναν σαφώς πιο αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς αναλαμβάνει τον ρόλο του Υπεύθυνου ανάπτυξης των προγραμμάτων υποδομών του συλλόγου ενώ θα είναι παράλληλα και ο νέος προπονητής της u19.

Καλή επιτυχία Τάσο!

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ :

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επιστροφή του Τάσου Ανθυμιάδη ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Υπεύθυνου ανάπτυξης των προγραμμάτων υποδομών του συλλόγου ενώ θα είναι παράλληλα και ο νέος προπονητής της Κ19.

Ο Τάσος Ανθυμιάδης έχει γεννηθεί τον Απρίλιο του 1986 και βρισκόταν από το 2018 στη Βέροια όπου ξεχώρισε με τη δουλειά του στα τμήματα υποδομής ενώ μάλιστα διατέλεσε και υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας. Ο Τάσος Ανθυμιάδης επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από πέντε χρόνια όταν και είχε διατελέσει με μεγάλη επιτυχία προπονητής της Κ15 από το 2015 έως το 2018.

Η οικογένεια του ΠΑΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected