Κατηγορίες
Basket

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν Φίλιππος Βέροιας και ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Μνημόνιο μπασκετικής συνεργασίας υπογράφηκε σήμερα 28/7/23 μεταξύ των ομάδων του Φίλιππου Βέροιας και του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου :

“Η συνεργασία αυτή, η οποία είχε συζητηθεί και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε τότε υλοποιηθεί, πήρε σάρκα και οστά μετά τις προσπάθειες του νέου προπονητή Ακαδημιών του συλλόγου της Αλεξάνδρειας Σωτήρη Μπουρδάνου και του Υπεύθυνου Ακαδημιών του συλλόγου της Βέροιας Χριστόφορου Κουρουζίδη.

Σημαντικό ρόλο σε αυτήν έπαιξε η καλή θέληση μεταξύ των δύο πλευρών, η ύπαρξη ανθρώπων οι οποίοι έχουν κατά το παρελθόν υπηρετήσει και τις δυο ομάδες, η κοινή αγάπη για το μπάσκετ, η εγγύτητα των δυο πόλεων και η δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης μεταξύ τους, κάτι που δίνει την ευχέρεια διοργάνωσης κοινών δράσεων και δραστηριοτήτων.

Σε πρώτη φάση, η συνεργασία θα περιλαμβάνει :

? Ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των προπονητών των τμημάτων υποδομής
? Διεξαγωγή φιλικών αγώνων μεταξύ ομάδων όλων των ηλικιών
? Κοινές δράσεις των 2 ακαδημιών (ενδεικτικά αναφέρονται η διοργάνωση τουρνουά σε ημερομηνίες που το καλεντάρι το επιτρέπει, η συμμετοχή σε κατασκηνώσεις, η κοινή εκδρομή για αγώνες σε άλλες πόλεις κλπ)
? Προτεραιότητα στην ανταλλαγή αθλητών μεταξύ των 2 σωματείων

Στόχος των εμπλεκομένων είναι αρχικά η εδραίωση της εν λόγω συνεργασίας και σε δεύτερο επίπεδο η διεύρυνσή της, είτε με σωματεία της ΕΚΑΣΚΕΜ, είτε ακόμα και με σωματεία από το ευρύτερο γεωγραφικό φάσμα του ελληνικού μπάσκετ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected