Κατηγορίες
Super League 1

Φιλική ισοπαλία για Βόλο και Παναιτωλικό (+vid με στιγμιότυπα)

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας του Παναιτωλικού με τον Βόλο στο Δημοτικό Στάδιο Λαμίας.

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 13’ με γκολ του Ζοάο Πέδρο, όμως το συγκρότημα της Μαγνησίας ανέβασε στροφές στο δεύτερο και ισοφάρισε με τον Τάχατο λίγο πριν το φινάλε.

Τα «καναρίνια» ξεκίνησαν πιο δραστήρια, ο Βόλος όμως έβγαλε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα όταν ο Καπίνο έδιωξε δύσκολα στο 11′ το σουτ του Άλχο. Τελικά οι Αγρινιώτες ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, όταν στο 13′ ο Πέδρο εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα από τον Κρούζλιακ, έκλεψε και πλάσαρε εύστοχα. Το 1-0 για τον Παναιτωλικό παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, αν και υπήρξαν από τις δύο πλευρές ορισμένα καλά σουτ.

Ωστόσο για τους «κυανοκίτρινους» προέκυψε πρόβλημα με τον σκόρερ του, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, δεν μπορούσε να συνεχίσει και πλέον υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του αφού έδειχνε να πονά θα υποβληθεί και σε εξετάσεις.

Στο δεύτερο μισό το παιχνίδι είχε ρυθμό και ποδοσφαιριστές έδειξαν διάθεση να δείξουν πράγματα, αλλά ακόμη δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θέλουν. Στο 79′ ο Βόλος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση όταν ο Λούνα εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στα τελευταία λεπτά πίεσε για το 1-1. Το οποίο έγινε στο 89′ με τον Τάχατο ύστερα από σέντρα του Καραγιάννη.

Στις καθυστερήσεις τα «καναρίνια» απώλεσαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Βοϊλη, Ντουάρτε, αλλά σε αμφότερους ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος είπε «όχι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected