Κατηγορίες
Super League 1

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό στην Τρίπολη (photos)

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Αρκαδίας απείλησε στο 7′ με σουτ του Ρέτζις εκτός περιοχής, το οποίο μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 10′ ήταν σειρά του Παπαδόπουλου να αντιδράσει σωστά στο σουτ του Βέργου. Στο 19′ ο Μάντζης έκανε το διαγώνιο σουτ, το οποίο επίσης απέκρουσε ο Τσιντώτας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 34′ με τον Φριντγιόνσον, ενώ ο Αστέρας πλησίασε στην ισοφάριση στο 44′, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απομάκρυνε την εξ’ επαφής κεφαλιά του Ατιένθα.

Στο 58′ ο Καλτσάς έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον γκολκίπερ του Ατρομήτου.  Στο 68′ ο Μιριτέγιο έκανε την ασίστ με το κεφάλι και ο Σίτο ισοφάρισε για το τελικό 1-1. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με δύο επεμβάσεις του Σγουρή.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Απόστολος Μάντζιος) : Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρεθ, Ατιένθα, Καστάνο, Βαλιέντε, Εμπό, Ζουγλής, Μπαρτόλο, Ρέτζις  Μάντζης. Αγωνίστηκαν και οι Σγουρής, Γκαρσία, Χουχούμης, Γ. Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Προύντζος (85′ Ηλ. Χριστόπουλος), Αλάγκμπε (85′ Γκρόζντανιτς), Μπερτόγλιο, Σίτο, Καλτσάς, Μιριτέγιο (70′ Κωστέας)

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν) : Τσιντώτας, Κεσχρίντα (82′ Πομόνης), Τσακμάκης (69′ Αθανασίου), Ασεβέδο, Ντε Μποκ (77′ Σταματούλας), Έρλινγκμαρκ (46′ Γιουμπιτάνα, 76′ Αμπαρτζίδης), Γκονθάλεθ (76′ Καραμάνης), Φριντζόνσον, Κούεν (76′ Τσαντίλας), Βέργος (82′ Μουντές), Ρομπάιγ (67′ Τριμμάτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected