Κατηγορίες
Super League 1

Καλός κατά διαστήματα ο ΟΦΗ στο φιλικό με την Ουτρέχτη (+vid με στιγμιότυπα)

Ο ΟΦΗ παρουσιάζοντας φανερά βελτιωμένο πρόσωπο γνώρισε την ήττα από την Ουτρέχτη με 2-0 στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί Ολλανδικού εδάφους.

Στο τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους, ο Βάλντας Νταμπράουσκας παράταξε ξανά την ομάδα με 3-5-2, όπου ο Χριστογεώργος ήταν κάτω από τα δοκάρια, Καρώ, Πασαλίδης και Βούρος η τριάδα των στόπερ με τους Λάρσον, Αμπάντα να παίζουν στα δυο άκρα. Μεγιάδο και Ντιουσέ τα δυο αμυντικά χάφ με τον Ρίερα να έχει ελεύθερο ρόλο και τους Ντίκο, Μπιφουμά ν’ αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Η πρώτη φάση για τον ΟΦΗ ήρθε στο 4′ με τον κεφάτο Μπιφουμά να μπαίνει από τα αριστερά μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του, το μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Ουτρέτχης.

Οι Ολλανδοί απάντησαν στις ευκαιρίες στο 15′ με τον Ζακάρια να σουτάρει και τον Χριστογεώργο να μπλοκάρει εύκολα. Στο 23′ ουσιαστικά ήταν η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, όταν ο Τούρνστρα σούταρε από καλή θέση με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το δοκάρι του ΟΦΗ.

Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, με τον ΟΦΗ ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προσπαθεί να πιέσει ψηλά, αποδίδοντας καρπούς, αφού μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η εστία του δεν απειλήθηκε. Ωστόσο ούτε ο Όμιλος μπόρεσε να κάνει κάτι σπουδαίο επιθετικά με το 0-0 να μένει ως το τέλος των πρώτων 45 λεπτών.

Στην επανάληψη ο Βάλντας Νταμπράουσκας έκανε μόλις μια αλλαγή με την έναρξη, βάζοντας τον Τοράλ στη θέση του Ριέρα. Ο ΟΦΗ στην επανάληψη πίεσε ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας συνθήκες φάσεων, με κοψίματα από πλάγια, όμως κανένα από αυτά δεν βρήκαν εστία.

Στο 59ο λεπτό η Ουτρέχτη κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ από το πουθενά. Συγκεκριμένα ο Μποζντογκάν με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Χριστογεώργο κάνοντας το 1-0.

Δύο λεπτά μετά ο ΟΦΗ έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-1, όταν ο Ντιουσέ τρύπησε την άμυνα της Ουτρέχτη πασάροντας στον Λάρσον, ο οποίος σέντραρε χαμηλά. Ο Ντίκο έβαλε την προβολή με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Ο ΟΦΗ έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία στο 78′ να κάνει το 1-1 όταν ο Αμπάντα έφυγε στην κόντρα επίθεση, όμως το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Μπράντενχορστ. Μετά την φάση και στην κόντρα επίθεση η Ουτρέχτη κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο γκολ με τον Μπουθ ο οποίος σούταρε διαγώνια κάνοντας το 2-0.

Στο τελευταίο τέταρτο ο ΟΦΗ ήταν απολαυστικός δημιουργώντας τη μια φάση μετά την άλλη με τους Λάρσον, Νέιρα και Λουίζ Φελίπε, όμως όλες οι προσπάθειες σταμάτησαν στον Μπράντενχορστ.

Το 2-0 δεν άλλαξε με τον ΟΦΗ να γνωρίζει την ήττα με 2-0, ωστόσο άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια…

Συνθέσεις

Ουτρέχτη: Μπράντενχορστ, Τερ Αβεστ, Μποζντογκάν, Ελ Καρουάνι, Τούρνστρα, Λαμπιάντ, Σεουντίερς, Ράμσελααρ, Σανιάν, ΒαΝ Ντερ Χουμ, Λίντμπεργκ

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Καρώ, Πασαλίδης, Βούρος, Λάρσον, Αμπάντα, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Ριέρα, Ντίκο, Μπιφουμά. Έπαιξαν ακόμα: Τοράλ, Φελίπε Λουίζ, Νέιρα, Λάμπροπουλος, Μπάκιτς, Σημαντηράκης, Σωτηρίου.

*grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected