Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ξεκίνημα με πολλά χαμόγελα αλλά και…ιδρώτα για τον Μαγνησιακό! (photos)

Με παίκτες που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα έστω και αν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Μαγνησιακός και προετοιμάζεται πλέον για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική.

Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, με βασικό στόχο την παραμονή αλλά και ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία.

Λόγο για μία καλή και σοβαρή κατηγορία έκανε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θάνος Θεοδώρου, όσον αφορά τη Γ’ Εθνική, για να συμπληρώσει ότι: «Θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς κάνουμε μία νέα προσπάθεια για να δώσουμε χρόνο σε νέα παιδιά που θα έχουν διάθεση και όρεξη, όντας σε μία ηλικία 20+ ετών με στόχους στην καριέρα τους και να μας δώσουν φρεσκάδα και τρεξίματα. Κρατήσαμε έμπειρους αθλητές, πρότυπο για κάθε ομάδα. Δεν έχουν κλείσει οι μεταγραφές και περιμένουμε 3-4 προσθήκες ακόμη. Σκοπός είναι η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και από εκεί και πέρα οτιδήποτε μπορεί να προκύψει θα το κοιτάξουμε».

Όσον αφορά τις προσθήκες ο Νίκος Μπέικος αποτελεί παίκτη του Μαγνησιακού, όπως και ο Αλμασίδης, ενώ Δημήτρης Κοντοστάθης, Καλτσουνάς και Τόγιας από Νίκη Βόλου αλλά και ο Άρης Ελέζι από την Κ19 της ΑΕΛ είναι μέλη της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Από πλευράς παικτών, ο Αλέξανδρος Σιώμος ανέφερε: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Στόχοι μας να επιτευχθούν γρήγορα και όλα να πάνε όπως θέλουμε. Μείνανε αρκετά παιδιά από πέρυσι και στόχοι μας είναι να καταφέρουμε αυτά που θέλει η ομάδα και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου».

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Γαλανόπουλος σημείωσε: «Ο κορμός είναι ίδιος και έχουμε και πολλά νέα παιδιά. Έχουμε θέσει τους στόχους μας, την επίτευξη της παραμονής και τερματισμό όσο πιο ψηλά γίνεται. Καλή αρχή να έχουμε χωρίς τραυματισμούς. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

Επίσης, ο Άγγελος Βέρτζος, με διπλό ρόλο φέτος στον Μαγνησιακό και ως παίκτης και ως συνεργάτης του Θάνου Θεοδώρου τόνισε: «Ξεκινάμε με όνειρα, με νέα και με νέα παιδιά. Ευελπιστούμε να είμαστε υγιείς και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αν έχουμε συγκέντρωση και παίζουμε όπως πρέπει το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, όπου και να παίζουμε (σ.σ. απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα είναι θετικό για την ομάδα να παίζει στο «Π. Μαγουλάς»)».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θάνος Θεοδώρου θα πλαισιωθεί και από άλλους συνεργάτες, και συγκεκριμένα τον Θωμά Κεχαγιά στη φυσική κατάσταση και τον Γιώργο Ράλλη ως προπονητή τερματοφυλάκων. Συνεργάτης θα είναι και ο Άγγελος Βέρτζος όπως προαναφέραμε, όπως και ο Σπύρος Βρονταράς, που θα είναι και προπονητής στον Νέο Μαγνησιακό και στη Β’ ΕΠΣΘ.

δείτε φωτογραφίες στο magnesianews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected