Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ξεκίνησε η σεζόν στον Εορδαϊκό (photos+vids)

Ήταν η αγωνιστική περίοδος 2016-17 όταν η ομάδα του Εορδαϊκού αγωνίστηκε στη Γ Εθνική Κατηγορία.

Από τότε η ομάδα πέρασε πολλά, δημιουργήθηκε στην κυριολεξία και πάλι από το «μηδέν και έφτασε το απόγευμα να ξεκινήσει την προετοιμασία της για να πάρει μέρος και πάλι σε μια εθνική κατηγορία.

Ξεκίνημα προετοιμασίας σήμερα (31/7) σε ένα απαιτητικό νέο πρωτάθλημα με 4 ομίλους των 18 ομάδων από τους οποίους θα υποβιβαστούν οι 7 τελευταίοι κάθε ομίλου και δύο χειρότεροι όγδοοι αλλά ο Εορδαϊκός δεν επέστρεψε για να κοιτάει προς τα κάτω αλλά προς τα πάνω.

Μια ομάδα διαφορετική από πέρσι με νέο προπονητή, εντελώς καινούριο, ανανεωμένο και πιο δυνατό ρόστερ και μια δυνατή διοίκηση που είναι αποφασισμένη να κάνει το καλύτερο.

Ένας διαφορετικός Εορδαϊκός, πιο δυνατός σε όλα τα επίπεδα μετά και την σύμπραξη με τον Μακεδονικό Φούφα και τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που ξεκίνησε ορεξάτος την προετοιμασία του στο γήπεδο “Αιμίλιος Θεοφανίδης”.

Στην πρώτη το παρόν έδωσαν πολλά μέλη της διοίκησης αλλά και αρκετοί φίλαθλοι που βλέπουν πολύ θετικά και αισιόδοξα αυτό το νέο ξεκίνημα.

δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο e-ptolemeos.gr

Ιδιαίτερα ενισχυμένο το ρόστερ

Ιδιαίτερα ενισχυμένο παρουσιάζεται το ρόστερ του Εορδαϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο εκεί όπου βλέπουμε ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα αλλά τόσο από τον Μακεδονικό Φούφα, τον Βυζαντινό Αετό όσο και τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Να τονίσουμε εδώ πως το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στο 100% και γίνονται συζητήσεις με αρκετούς παίκτες ακόμα

Να σημειώσουμε πως από τον Εορδαϊκό παρέμειναν οι Τσαγκαλίδης, Παπαδόπουλος, Μανώλης και Χάρης Χαραλαμπίδης, Σωτηριάδης, Μπαλίτσας και ίσως ο Πούλιος.

Από τον Μακεδονικό Φούφα παρέμειναν οι Χάιτας, Τοπάλης, Δημητριάδης, Μητσόπουλος, Σιδηρόπουλος και Κοντογουλίδης ενώ έχει αποκτηθεί και ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Χατζησάββας.

Στην πρώτη προπόνηση ήταν και 10 παίκτες από την Αγία Μαρίνα και όπως είπαμε το ρόστερ διαμορφώνεται.

Τα φιλικά που έχουν κλειστεί

Τετάρτη 9/8 Με Άρδασσα (εντός

Κυριακή 13/8 Με Καστοριά (εντός)

Σάββατο 19/8 Με Διαγόρα (εντός)

Τετάρτη 30/8 Με Θερμαϊκό Θέρμης (εντός)

Σάββατο 2/9 Με Πιερικό (εκτός)

Θα γίνουν ακόμα 2 φιλικά στις 26/8 και 10/9

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected