Κατηγορίες
Basket

ΔΕΟΣ και συγκίνηση για τον μεγάλο Νίκο Γκάλη! (vids)

Ο Νίκος Γκάλης έκανε το ΟΑΚΑ… σύγκορμο να συγκινηθεί μπροστά στα δικά του δάκρυα, με τον ίδιο να αποθεώνεται, να βραβεύεται και να κάνει άπαντες να ζήσουν ιστορικές στιγμές στο ΟΑΚΑ.

«Τι την έκανε… την φανέλα ο Θεός», ακούστηκε λίγο πριν από την έπαρση του «4» στον ουρανό του ΟΑΚΑ. Εκεί, όπου πρέπει να βρίσκεται η φανέλα με το εθνόσημο, που κόσμησε ο Νίκος Γκάλης, ο «Γκάνγκστερ» που λάτρεψε μια ολόκληρη χώρα και, ακόμη και στις μέρες μας, την κάνει να συγκινείται.

Μετά τον πρόλογο του Βασίλη Σκουντή και με άπαντες να ακολουθούν πιστά την παράκληση να ανοίξουν τους φακούς των κινητών τους, ο μοναδικός Νικ έκανε την εμφάνισή του στο παρκέ, χαιρετώντας έναν προς έναν τα μέλη των αποστολών των Εθνικών Ελλάδας και Σλοβενίας. Αμέσως μετά, ένα βίντεο ως αφιέρωμα από την ΕΟΚ προβλήθηκε για χάρη του, για να δει μετά τη φανέλα του να ανεβαίνει ψηλά, με ψυχή βαθιά…

Τα λόγια δεν έβγαιναν, παρά μόνο τα δάκρυα συγκίνησης. Αμέσως μετά, ο ΓΓ της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, του απένειμαν δύο συνθέσεις, που θα θυμάται για πάντα ο Γκάλης. Εμείς, πάλι, θα θυμόμαστε για πάντα στην καρδιά μας αυτή τη βραδιά.

Δείτε στιγμές από τη βράβευση του σπουδαίου Νίκου Γκάλη:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected