Κατηγορίες
Super League 1

Ισόπαλο το φιλικό ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκό (photos)

Τον πρώτο τους δυνατό φιλικό αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, έδωσαν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανσερραϊκός την Παρασκευή 4/8 στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν κάποια θετικά στοιχεία, παρά την κούραση από την προετοιμασία και φανέρωσαν αρκετά από αυτά που θέλουν οι δύο προπονητές.

Ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά στο 9′ με ωραία προσπάθεια του Ροσέρο με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ, για να ακολουθήσουν δύο σουτ του Καραχάλιου στο 20′ και στο 35′. Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 41′ με τον Άλεξιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός απείλησε με κεφαλιά του Μπαϊροβιτς στο 48′ και σουτ των Στάικου και Χατζηστραβού στο 51′ και στο 55′. Ο Παμλίδης στο 62′ έβγαλε τη σέντρα και ο Κόντε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την ισοφάριση βγήκαν μπροστά και με επιπλέον αλλαγές μετά το 70′ διεκδίκησαν το γκολ της νίκης χωρίς αποτέλεσμα. Ο Πανσερραϊκός πάγωσε τον ρυθμό, έδειξε τις αμυντικές του αρετές και παραλίγο να καταφέρει να σκοράρει σε δυο περιπτώσεις με σπουδαιότερη αυτή του Στίνα, που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 75′ ο Μολδαβός βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασίου και ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια. Στο 87′ μακρινό σουτ του Πεταυράκη η μπάλα φεύγει άουτ.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος) : Κλέιμαν (62′ Αθανασίου), Σόρια (71′ Πανάγου), Παντελάκης (83′ Λώλης), Μπορνταγκαράι (62′ Μπακαδήμας), Κιάκος (71′ Κιάκος), Καραχάλιος (83′ Μπεγκάλα), Τζίνο (71′ Λιάσος), Ριένστρα (62′ Τζίμας), Ροσέρο (62′ Λώλης), Παμλίδης (71′ Κύρκος), Κόντε (62′ Μπάλαν)

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν (63′ Τσιλιγγιρης / 80′ Τσομπανίδης), Δεληγιαννίδης (46′ Μασκανάκης), Πηλέας (46′ Τσαγκαλίδης), Αυλωνίτης (46′ Γκοτζαμανίδης), Καρασαλίδης (46′ Πεταυράκης), Θυμιάνης (46′ Στάικος), Οικονόμου (46′ Χατζηστραβός), Σοφιανός (46′ Τομάς), Μούργος (46′ Στίνα), Ντάνκερλάι (46′ Γούλερι), Άλεξιτς (46′ Μπαΐροβιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected