Α-Β-Γ Εθνική

Μέρκος Καραλιόπουλος : Ο νέος προπονητής της Veria Ladies!

Ένα πρόσωπο κοινά αποδεκτό στον ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) κόσμο, με σπουδαίες περγαμηνές στη μακρόχρονη καριέρα του, είναι από σήμερα προπονητής της Veria Ladies.

Ο πρόεδρος της μοναδικής ποδοσφαιρικής γυναικείας ομάδα της Ημαθίας, Αγάπιος Αναστασιάδης ήρθε σε συμφωνία με τον Μέρκο Καραλιόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τον σύλλογο που θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στη Β Εθνική κατηγορία.

Τη μεγάλη καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, ακολουθεί αυτή του προπονητή, με τον ίδιο να έχει διατελέσει στους πάγκους του ΦΑΣ Νάουσα και της ΑΕΚ Καμποχωρίου, ενώ είναι ιδρυτής της Ακαδημίας “Football Kings”.

Στο πλάι του στον πάγκο της Veria Ladies θα είναι ο Γιώργος Μίλης, που αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού, ενώ μετά τις Έλλη Μουρατίδου και Αναστασίου Τσαγκαλίδου, στο ρόστερ παραμένουν οι Εύα Βασιλείου, Μαρία Μίλη, Δανάη Κωστοπούλου, Φεβρωνία Τσαγκαλίδηου, Βαλάντω Σεϊτανίδου, Ραφαέλα Φεΐμ, Γεωργία Τσαχουρίδου και Παρασκευή Σταφυλίδου.

Αναμένονται πλέον οι κινήσεις στο μεταγραφικό “παζάρι”, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα διακριθεί στο πρωτάθλημα τη Β Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected